Milyen értékű CTG-n legerősebb fájás?
Figyelt kérdés
Pl.100,200,250 vagy több?2014. jan. 24. 11:01
1/6 anonim 

válasza:

Az érték egyéni, ugyanis függ a hasfal vastagságától is.
2/6 anonim 

válasza:

Engem szülés közben sosem CTG-ztek, így fogalmam nincs.
Szerintem ez nem is annyira fontos. Persze értem hogy érdekel, csak épp ugyanazt az "erősséget" is máshogy éli meg két kismama, a fájdalom érzékelése erősen szubjektív.
3/6 anonim 

válasza:

A szülésznő mondta, hogy az érték attól is függ, mennyire húzza meg a gumit rajtam... teljesen szubjektív. Engem előtte is sokat ctg-ztek, meg szülés alatt is, volt olyan jóslóm, ami erősebbnek látszott, mint a szülési fájás, ettől függetlenül a jóslót alig éreztem, a szülésnél meg csillagokat hányt a szemem... szerintem ez a gép kb. semmit nem ér.
4/6 anonim 

válasza:

Én 100-assal szültem és nagyon erős volt, ismerősöm meg 70-es értékkel, de az nekem még enyhe görcs volt csak.
5/6 anonim 

válasza:

Az elso szzlesemnel nem mondtak erteket, en sem neztem, igy nem tudom. Most 39 hetes vagyok, az nst-ken kezzel is atallitjak a gepet. Pl nekem elkezdett 30-40-ket mutatni, erre lecsavartak, hogy az legyen a 0. Ugyhogy ebbol kiindulva nem hinnem, hogy ez egy abszolut ertek, inkabb beallitas...
Es tenyleg, hany olyan no van, aki nem erez semmit megis kiugro ertekeket mutata a gep vagy epp forditva, hiaba alacsony a kijelzon, ha belegebed kozben. Szoval talan inkabb az szamit, hogy megjelenik a tuske, nem maga az ertek.
6/6 anonim 

válasza:

nekem 100-at mondtak, hogy az a maximum, de ezt csak akkor eri el ha jol van beallitva es jo helyre van felteve. En 70-essel vajudtam vegig, legalabb is amig volt erom nezni, es azt mondta a szuleszno ettol mar nem lesz erosebb fajas es nem is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!