Jelenthet ez valamit? Nem sok van már a szülésig? 32 hetes kismama.
Ma kétszer hírtelen és elég erősen beszúrt a hasam alja, de pár másodperc alatt elmúlt az egész. Délután óta pedig a hasam felső részében kezdődik egy nagyon érdekes szúrós, görcsös fájdalom, ami lesugárzik a hasam két oldalába és a derekam is fájdogál néha néha.
A fenekem jobb felében pedig néha olyan erős szúró, feszítő fájdalom jelentkezik, hogy nem tudom mozgatni a jobb lábam, leülni, vagy ép felállni sem bírok. Mi ez? Minden egy nap alatt...előtte csak enyhe alhasi görcseim voltak, de a dokim szerint azzal nem volt baj. Most mit tegyek?
Szerintem semmi gond nincsen. Nekem is voltak hasonlóak, 30. héttől minden bajom volt. Néha belenyilallt a hasamba itt-ott, akkor szerintem úgy fekszik a baba, hogy nyom, vagy megrúg egy ideget. Csípőfájdalom is volt nekem, azt főleg hidegfrontokkor figyeltem meg, alig bírtam menni, szerintem csúszik szét felé a csípő.
Mindennek ellenére 39+6 héten szültem. És 32. héttől már táppénzen voltam, mert annyira fájt a derekam, hogy nem bírtam üldögélni egész nap, még órákat sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!