Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tennétek az alábbi helyzet...

Mit tennétek az alábbi helyzetben? Az egyik barátnőm nem rég szült.

Figyelt kérdés
Barátnőm orvosa 100ezer ft-ért vállalta a szülést. Barátnőm este bement jósló fájásokkal, akkor pont a dokija volt az ügyeletes, tehát reggelig ő vizsgálta. Amikor lejárt az ügyelet, a dokija hazament, a szülés viszont utána beindult, és 10-re már megszületett a baba. A doki nem ért vissza a szülésre, csak a végére. Most ebben a helyzetben ti kifizetnétek neki a 100e ft-ot? Vagy mit tennétek? Köszi a válaszokat!
2009. dec. 3. 08:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
mivel gondolom végig gondozta barátnődet, de nem volt ott a szülésnél ezért én jóval kevesebbet adnék. Pl. 50 ezret. De ha nagyon normális doki (bár mi az, hogy hazamegy egy kismama mellől?!) akkor lehet több.
2009. dec. 3. 09:00
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem nála szült,én nem adnék,csak egy huszast.És egy huszast annak,akinél szült.
2009. dec. 3. 09:02
 3/20 A kérdező kommentje:
Igen, végig gondozta a barátnőmet, nagyon rendes volt, bármikor hívhatta az egész terhesség alatt. Én sem adnék 100at semmiképp. Megsértődhet a doki, ha nem a megbeszélt összeget kapja?
2009. dec. 3. 09:06
 4/20 A kérdező kommentje:
Azért ment haza, mert akkor még mindig csak jósló fájásai voltak a barátnőmnek.
2009. dec. 3. 09:08
 5/20 anonim ***** válasza:

Azt nem jósló fájásnak hívják, ha utána megszül az anyuka...

A dokinak nem lett volna szabad hazamennie, ha az általa vállalt szülés ÉPPEN ZAJLIK.

Megosztani a pénzt közte és a szülést ténylegesen levezető doki közt. Ezt neki is meg lehet mondani, hogy ugye ennyit beszéltünk meg, de ténylegesen nem nála szültem, ezért ebből x összeget a másik dokinak adok. Punktum.

2009. dec. 3. 09:13
 6/20 anonim ***** válasza:

A varrást legalább a doki csinálta? Bement utána hozzá, míg az osztályon feküdt szülés után?

Egyébként ha a fenti két kérdésemre igen a válasz,a kkor sem adnék 100-at, hanem mondjuk a felét.

Ha nem, akkor max. 30 körül.

2009. dec. 3. 09:14
 7/20 anonim ***** válasza:

én semmit nem adnék.

A pénz akkor jár neki ha végigaszisztálja a szülést. Mi az h elmegy???

Nagyon nagy hiba ha egy fillért is ad neki.

Gondolom nem írásos megegyezést írt alá a barátnőd a dokival??? Én 100% hogy nem fizetnék. És akinél szültem ahoz mennéék 6 hetes kontrollra is. Jó bunó dokija van a barátnődnek! Erről ennyit!

2009. dec. 3. 09:57
 8/20 anonim ***** válasza:
bunó=bunkó..
2009. dec. 3. 09:58
 9/20 anonim ***** válasza:

Egy fillért sem kapna doki, az tuti.

Én vasárnap szültem, az orvosom végig ott volt.

2009. dec. 3. 10:05
 10/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van!
2009. dec. 3. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!