Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 6 hetes kontrollra mindenkép...

A 6 hetes kontrollra mindenképp el kell menni, vagy kihagyható?

Figyelt kérdés
2008. júl. 16. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A saját jól felfogott érdeked,hogy elmenj a kontrollra.De ez nem csak szülésre igaz,hanem mindenre.Nagyjából 5 perc volt az egész.(Attól függ milyen gyorsan öltözöl.)A vizsgálat meg fél perc.

Vidd magaddal a gyereket!Azt vettem észre,akkor gyorsaban halad az ember az orvosnál,főleg,ha a gyerek ordít is:)

Nagyapámat annó az vitte el,hogy nem ment vissza egy műtét utáni kontrollra.Igaz kellett hozzá néhány év,de végül annak a szövődménye lett viszonylag korai halála.Semmibe sem kerül elmenni.

2008. júl. 17. 04:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Mej a saját érdekedben.gyorsan megvagy,nem fáj,és a doki legalább megmondja,hogy minden ok....
2008. júl. 17. 06:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nagy halogatóművész vagyok, de még én is elmentem. Igaz, nem hat hét után, hanem három hónap után, de a doki is mondta, hogy sokan csak három hónap után mennek, és az is jó. Szóval menj csak el, nem tart sokáig, nem csinálnak semmi szörnyűt.
2008. júl. 17. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!