Császáros anyukák, mostatok hajat a kórházban?
Figyelt kérdés
Hogyan?Előre hajolva?Lehet ilyenkor egyáltalán hajlongani?2014. jan. 10. 21:43
1/20 anonim válasza:
Nekem segített az anyukám. Előre hajoltam és Ő megmosta.
2/20 anonim válasza:
Mivel nekem programozott császárom volt, így a műtét előtti este megmostam, és kibírta hazáig. Ha nagyon gáz, és már kéne, akkor mindenképp kérj hozzá segítséget.
3/20 anonim válasza:
Én a zuhanyzóban simán csak előre hajoltam, gond nélkül meg voltam, nem emlékszek, hogy fájt volna. A derekamra tekertem azért egy törölközőt.
4/20 anonim válasza:
En mostam egyedül, semmi segitsegem nem volt otthon sem! 1csaszar utan nagyon nehéz volt, 2csaszar utan nem volt idom labadozni egy 2, 5eves es egy ujszulott mellett egyedül! Igen lehet hajolni kerdes h tudsz e! Ha varrnak akkor nehezebb huzodik! Ha csipesszel akkor egyszerűbb!
5/20 anonim válasza:
Én nem mostam. Nagyon rosszul voltam, két lábon alig bírtam állni, örültem, ha zuhanyozni tudtam.
6/20 anonim válasza:
Nem. Előző este megmostam (programozott császárom volt). Még otthon is nagyon nehezen ment.
7/20 anonim válasza:
Én 30 órát vajúdtam, izzadtam, császár lett, és második nap már undorító volt a hajam, szóval a mosdóhoz vittem egy széket, leültem, és amennyire tudtam, belehajoltam, sikerült megmosni, a sebem is száraz maradt, és esküszöm, nagyon jól esett :)
8/20 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt mert pont aznap mostam hajat mikor elfolyt a vizem, tehát nem mostam a kórházban csak itthon.
9/20 anonim válasza:
Mostam mar masnap. Nem hagytam el magam.
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat,mindenkinek mentek a zöld kezecskék!Elgondolkodtatott valamiért a dolog technikai része,az,hogy hogyan lehet kivitelezni,ha sebre is vigyázni kell,hátra ugye emiatt nem lehet hajolgatni igazán,viszont azt nem tudtam,hogy előre lehet-e ennyire.
Mostmár van egy kis sejtésem róla,köszönöm nektek!
2014. jan. 10. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!