Mostanában szült valaki a Tömő u-ban? Milyenek a körülmények? Mikor költöznek vissza?
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 20:52
1/5 anonim válasza:
erre én is kíváncsi vagyok, bár én csak május elején szülök majd....
2/5 anonim válasza:
November közepé a sogornőm szült ott. Elég felháborító volt számunkra. A gyerek kb 1 percet látta (délbe lett meg) majd este még 1 percere és utána csak másnap. APuka is csak addig láthatta amíg megmosdatták utána nem nézhette meg már aznap csak másnap délben. Nem segítenek a szoptatásban és úgy abszolulte leszarták őket.
3/5 anonim válasza:
Szeretem az ilyen válaszokat,mint amit a 2-es írt... Délben lett meg a baba,és csak másnap láthatta az Anyuka. Micsoda kataszrófa! Déltől reggel 6- ig van 18 óra,ebből jó 2 órát még a szülőszobán volt, délután 2 - 3 között cuccolt be a gyerekágyra,kicsit pihent,és már itt is az este, fürdetés, éjszaka. Az a szerencsétlen újszülött is alszik, mint a bunda, de nem hiszem,hogy a friss Anyuka úgy ugrálna. Ha meg kiadják a csecsemősök a babát, akkor meg az a baj,hogy miért nyűg nekik az a néhány baba.Csak hogy ne legyen jó semmi sem,lehessen mindig szidni valamit...
4/5 anonim válasza:
Nem kiadni, dehogy nem is láthatja, és az apuka sem nézheti meg a gyerekét az elég gáz.
5/5 anonim válasza:
Itt is írnak pozitív, meg negatív dolgokat is. Érdemes elolvasni: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!