Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral szült anyukák,...

Császárral szült anyukák, hoygan éltétek meg, hogy nem természetes úton adtatok életet babáitoknak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 21:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon jól éltem meg, sőt, számomra csodás élmény maradt! És egyáltalán nem bánom, hogy így alakult. Igaz, hogy az első felkelés borzalmas volt, de én már másnap jöttem-mentem és nem görnyedve. Lehet ezért is, de nagyon gyorsan gyógyultam. 3.nap már belövellt a tejem is. 1 hét után már szinte semmi bajom nem volt. A lányomat is rendesen el tudtam látni.
2009. nov. 30. 04:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se volt semmi hiányérzetem, nekem nem hiányzott a fájdalom, kitágulás, stb. Tejem lett. És programozott volt, és az is lesz.
2009. nov. 30. 08:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

én örülök h csszár volt és remélem a mostani is az lesz. 3éves a kisfiam és eddig szimbiózisban éltünk. most 10hete elválaszt tőle a kórházés ez igazán megvisel. a fájdalom hiánya kevésbé.

vesen meg aki akar, de én nem vagyok hero-tipus. ha van valamire egy könnyebb, biztonságosabb út én azt választom. a mostani program lesz, mert a méhszájat elfedi a lepény és nincs más lehetőség. a kisfiamnál pedig elfolyt a víz és nem történt (hálisten)semmi más. este 20.49-kor született a kisfiam, reggel 8kor zuhanyozni mentem, (na az mondjuk nem volt egyszerű) de utána nem adtam ki többet akezemből. a term úton szült csajok egy része a hősies vajúdás után nem győzte beadnia babát a csecsemősöknek, mert 24óra kin után, szétrepedve, bevérzett szemmel magának is sok volt.

na én ebből köszi nem kérek!

2009. nov. 30. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem okozott semmi lelki traumát, sőt örülök, hogy így alakult, lábtartás és meconiumos víz miatt kellett császározni. Tejem a 3. napon lett, nagyon ügyesen szopizik a kisfiam. Bár az első felkelés tényleg rossz, de minden perccel egyre könnyebb. Én alig véreztem utána, már a 3. héten semmi sem volt. A vágás pedig már most alig látszik.

2 hós kisfiú anyukája

2009. nov. 30. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

Én természetes uton szültem közel 4kg babát,érzéstelenités nélkül.Csodálatos élmény,leirhatatlan,de a gátvágás és környéke még mindig nem gyógyult meg,szóval ez elég rossz dolog:-(pedig már 2 éve:-(

Akit császároznak,azt legalább "alul" nem vágdossák,majd varrják,ez előnye talán.Sztem.

2009. nov. 30. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
ha természetes uton szülsz, tuti arra gondolsz hogy mért nem császáros, annyira fog fájni!ha meg megszületik örülni fogsz neki hogy nem volt császáros, mert sokkal jobban leszel szülés után mint aki császáros.
2009. dec. 1. 13:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Az igaz,de a gát és környéke a természetes szűlés után már sosem lesz olyan,mint előtte,Sajnos.
2009. dec. 2. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!