Ha nálunk apuka nincs (elváltunk) akkor ki lehet bent velem a szülőszobán? Anyukám, apikám, barátnőm, bárki?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 19:45
1/8 anonim válasza:
Amikor én szültem, akkor azt mondta a dokim, hogy én választhatok, hogy kit szeretnék, de csak 1 ember lehet és természetesen egészséges legyen.
2/8 anonim válasza:
Kérdezd meg a kórházat, ahol szülni fogsz.
Nálam az első lányomnál hárman váltogatták egymást a szülőszobán, a másodiknál másik kórházban szültem, ott is felváltotta a páromat édesanyám.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Az gáz,ha nálam apu meg a legjobb baratnom valtanak egymast? Anyuval nem olyan a viszonyom...
2014. jan. 4. 20:03
4/8 anonim válasza:
Az EÜ törvény szerint bárki 18. évét betöltött személy akit választasz.
Nyugodtan viheted a barátnődet és apukádat, nincs ebben semmi gáz!
5/8 anonim válasza:
Nálunk csak szülés után lehetett cserélni. Szerintem ha annyira akarod vajúdni vidd apukádat, ne szülni. Bár egyikre se vinném, mert nem oda való. Barátnő inkäbb, nekem nővérem volt bent.
6/8 anonim válasza:
Nekem a barátnőm volt ott végig, mert apa a nagyobbra vigyázott. Meg aztán annyira már nem is akart jönni, az elsőnél ott volt.
7/8 anonim válasza:
Kórház és orvos függő.De bárki bemehet hozzád,ha természetes szülés lesz,aki 18 éves és nem beteg az nap
8/8 anonim válasza:
És apukád szeretne szülni veled? Az én apukám is a barátom, de ő ilyet tuti nem vállalna. Ezt azért beszéld meg vele. Én inkább női segítséget hívnék, ha férj/pár nincs, ők jobban átérzik az egészet.
De ezt te tudod, ahogy gondolod, a kórháznak meg teljesen mindegy, nálunk is válthatták egymást, ahol többen voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!