Miskolcon az uj szuleszeten van VIP-szoba? Vagy olyan szoba ahova apuka is bejohet? Ha igen nem tudjatok mennyi?
A Semmelweisben amikor voltunk szülőszoba látogatáson, akkor megmutatták az 1 ágyas VIP szobát, tehát az van, azt viszont nem tudom, hogy oda bemehet-e bárki.
Szerintem nem, hiszen első az újszülöttek védelme.
igaz, ez Szeged, de hátha hasonló, mint ott. Szóval itt a gyerekágyas osztályt kell felhívni és jelezni, hogy VIP szobára (alapítványi szobának hívják) tartasz igényt, ezt beírják egy piros határidő naplóba (mondjuk a szülés várható időpontját mondod). Amikor meg megszülsz, akkor pedig jön a szerencse, hogy éppen van-e szabad szoba. Ha van, akkor elsőbbsége van annak, aki előre feliratkozott. Tehát ezért érdemes beszélni velük előtte.
Én is feliratkoztam, de amikor szültem, nem volt szabad szoba, végül mégis volt, mert a nőosztálynak is van 2 ilyen szobája és az egyik szabad volt. 10e volt egy éjszaka és apa is bejöhetett, sőt, gyakorlatilag a család is benn volt. Annyi, hogy egy emelettel fentebb voltam mint a csecsemőosztály, de ezzel nem volt gondom, baba úgyis velem volt :)
szóval telefonálj a gyerekágyas osztályra és kérdezz rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!