Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miskolcon az uj szuleszeten...

Agica27 kérdése:

Miskolcon az uj szuleszeten van VIP-szoba? Vagy olyan szoba ahova apuka is bejohet? Ha igen nem tudjatok mennyi?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Korabban olvastam rola, hogy van Miskolcon VIP-szoba ahol a kismama egyedul van a babaval, csak nem tudom, hogy ilyen van e meg es ha igen oda bejohet e csaladtag. Elore is Koszi :)

2013. nov. 18. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
42%

A Semmelweisben amikor voltunk szülőszoba látogatáson, akkor megmutatták az 1 ágyas VIP szobát, tehát az van, azt viszont nem tudom, hogy oda bemehet-e bárki.

Szerintem nem, hiszen első az újszülöttek védelme.

2013. nov. 18. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én itt Bp-en tudom hogy az ilyen VIP szobákba általában bemehet az apuka is. Akár bent is lehet végig.
2013. nov. 18. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
A Semmelweisben Miskolcon az egyágyas VIP szoba Hardonyi kismamáinak van fenntartva. Szóval fogadd meg dokidnak és probléma megoldva, de 100 ezer alatti összegre ne számíts. :-(
2013. nov. 18. 13:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Hardonyinal nem szulnek az biztos es mar van fogadott orvosom is. O sem sokkal van alatta, mert az egyik legjobb orvos. Es akkor mas nem is mehet abba a szobaba akkor sem ha fizet erte?
2013. nov. 18. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom de szerintem pénzzel minden elintézhető. Ki az orvosod? Kérdezz rá nála.
2013. nov. 18. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
családtag nem alhat bent, még látogatás alkalmával sem léphet be, csak a folyosón lehet, ahová pedig a babát nem viheted ki.
2013. nov. 18. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

igaz, ez Szeged, de hátha hasonló, mint ott. Szóval itt a gyerekágyas osztályt kell felhívni és jelezni, hogy VIP szobára (alapítványi szobának hívják) tartasz igényt, ezt beírják egy piros határidő naplóba (mondjuk a szülés várható időpontját mondod). Amikor meg megszülsz, akkor pedig jön a szerencse, hogy éppen van-e szabad szoba. Ha van, akkor elsőbbsége van annak, aki előre feliratkozott. Tehát ezért érdemes beszélni velük előtte.

Én is feliratkoztam, de amikor szültem, nem volt szabad szoba, végül mégis volt, mert a nőosztálynak is van 2 ilyen szobája és az egyik szabad volt. 10e volt egy éjszaka és apa is bejöhetett, sőt, gyakorlatilag a család is benn volt. Annyi, hogy egy emelettel fentebb voltam mint a csecsemőosztály, de ezzel nem volt gondom, baba úgyis velem volt :)

szóval telefonálj a gyerekágyas osztályra és kérdezz rá :)

2013. nov. 18. 16:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Ha valakinek van meg tapasztalata vagy tud valamit irjon meg :)
2013. nov. 18. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!