Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenki szerint nagyon lent...

Mindenki szerint nagyon lent van a pocakom, lehet hogy előbb szülök meg? Ha lent van az ember hasa már azt jelzi hogy lassan beindul a szülés?

Figyelt kérdés
Augusztus 22-re vagyok kiírva és most vagyok 35.hetes,amellett terhességi cukorbeteg is de keményen diétázom.Semmilyen panaszom nincs jól érzem magam mégis mindenki azzal jön,hogy hamarosan megszülök.Igaz ez?
2008. júl. 14. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
28%

A valaszt a kerdesedre sajnos nem tudom de nagyon felhaborodtam az elso "hozzaszolo" megjegyzesen. Remelem ot jol seggbe bassza valaki es megtudja milyen erzes verbalisan megalazva lenni mert ha esetleg itt keresi majd a valaszt, hogy mivel apolja le a valagat az lesz a valasz, hogy a buzerans haverja tepedt szarjaval!

Sotet bunko!!!!

2008. júl. 14. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:

A pocak fent vagy lentsége nem jelent sokat.Én 2 hétig úgy hordtam a gyermekem,hogy szinte a bokámig volt leszállva.Az embereket annyira rühelltem a várandósság végén.Olyanok jöttek azzal,hogy biztos mindjárt szülök,mert fel van puffadva a szám,akik akkor láttak életükben először.Persze a szám sem volt felpuffadva,hanem születésem óta ilyen.A másik kedvencem,hogy a pocakom mérete alapján bő4kilós baba lesz.Erre szültem egy 3kilós gyereket.Tanulság:nem kell annyit az emberekre adni.

Semmi baj nem lesz,ha mostanában kibújik,de ezzel még tól is hordhatod bőven.

2008. júl. 15. 07:20
 3/3 A kérdező kommentje:
A szájpuffadást már nekem is mondták hogy majd felfog puffadni.Ekkora hülyeséget??!
2008. júl. 15. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!