A fájás akkor is fájás, ha nem mindig fáj, de rendszeresen keményedik a has? Mondjuk rendszeresen félóránként. Kb 5 órája
23.04-es vagyok...
Hogy vagy kedves kérdező? Én este alig tudtam elaludni, mert a kisasszony majd szétrugta a hasam. Ma is keménykedik a pocakom, néha alul belenyilal valami a aaa oda :-) ennyi. Ma kezdtem a 41. hetet így ...
Köszönöm,jól vagyok,leszámítva hogy szinte semmit nem aludtam éjszaka,ugyanis 30 percről egyszercsak 20ra váltottak a keményedések,aztán visszajött a fájdalom is...
Mire sikerült volna végre elaludnom,addigra letelt a 20 perc :) Mindenesetre ma úgy keltünk útra,hogy a kórházi csomag a hátsó ülésen figyelt :)
Voltam nst-n,uh-on,dokinál;minden okés,az nst nem mutatott fájást,pedig keményedtem közben,doki szerint meg C2100.Ez utóbbi kicsit vicces,mert 4 hete C1100 volt,múlt héten pedig C1000,nem értem én ezt.
Most is fáj-----piszkosul!!!de 20-30 mp-nél nem tart tovább,akkor ez csak jósló lehet,igaz?
Szóval akkor nem érdemes a kis Pocok mocorgására sem alapozni?Akár végig rúgkapálhat?Pedig engem azzal biztattak,hogy a vége felé lelassulnak a babák....:)
Ma többen is megjegyezték,hogy "el vagyok változva",a hasam már hét elején lecsusszant...ugye már nem sok van hátra?Vagy az is lehet,hogy még simán kihúzzuk ezt a két hetet?!
tegnap 21:40 vagyok.
A ctg-re ne alapozz, nekem se mutatott fájsokat, csak már szüléskor. Nálam a 20-30mp-es fájások 2-3órával szülés elött jelentkeztek, addig csak jöttek-mentek. Szóval szerintem te már a hétvégén babázni fogsz. Az én babám szülés elötti 3 napon át éjjel-nappal mocorgott valamilyen szinten, de a szülés napján egyetlen egyszer éreztem, szerintem a méhösszehúzódásoktól megijedt és inkább lapított.
Könnyű szülést kívánok!
Mindenképpen írj, hogy mi volt a hétvégén, én is holnap megyek ctg-re de viszem a táskámat is, hátha bent maradunk :-)). (41. hétben voltam )
Ha mégis szülnél akkor könnyű szülést. Igazából nekem a 38. hétben még semmi fájásom se volt, szóval lehetséges, hogy beindul nálad a dolog :-))
Mégegyszer köszi,hogy itt vagytok :) Itthon senki nem hisz nekem,csak türelemre intenek,azt mondják,ráérek még...nem sürgetni akarom én,csak hát....értitek :)
Mellesleg délután 10 percenként keményedtem,de azóta is semmi.Kissrác meg csak furakodik,furakodik,feszíti magát,le sem áll...Remélem ma éjszaka már tudok majd aludni! :)
Hát minden jóslat,jóslófájás meg minden ellenére még mindig itt vagyok,egyben vagyunk...Pedig már olyan szívesen túl lennék rajta!
A derekam,a lábam majd leszakad,rettenetesen vizesedek,és sokat keményedik a hasam,mikor mehetek már szülni????
Helo Mindenki!
Legutóbbi kommentem után,még aznap (vasárnap) 3/4 éjfélkor megindult a magzatvíz,beromboltunk a kórházba,másnap 11:35-kor már a kezemben tarthattam a kisfiamat! :)
Így utólag visszagondolva már jobban tudom mik lehettek a jelek...a mérhetetlen derékfájás,a keményedések biztosan :)
11-27 15:24 Veletek mizu?
11-27 14:58!
Sziasztok! Üdv a babások táborában!!! Milyen szülésed volt?
Találkozunk a babarovatban is? Sok boldogságot nektek!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!