Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A fájás akkor is fájás, ha...

A fájás akkor is fájás, ha nem mindig fáj, de rendszeresen keményedik a has? Mondjuk rendszeresen félóránként. Kb 5 órája

Figyelt kérdés
37+5 kismama
2009. nov. 26. 20:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen! A fájdalomérzés nem szükségszerű.

Csak az összehúzódás.

Sztem épp vajúdsz :)

2009. nov. 26. 20:54
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

igen

én végig "csak" keményedtem.semmi görcs,fájás.

zuhizz le, állítólag a josló ekkor emúlik, ha folytatódik akkor hajrá!!!

sok sikert,könnyű,gyors szülést kívánok

16hós kisfiú anyukája

2009. nov. 26. 20:58
 3/23 A kérdező kommentje:

Ne ijesztgess!!!Nem lehet csak jósló?Nem sűrűsödött eddig...A Párom most ment el éjszakára dolgozni...

Mondjuk egy meleg fürdőn már túl vagyok,nem érzem hogy bármi is változott volna,maradtak a fél órák...(A derekam hónapok óta fáj,arra nem alapozok)

2009. nov. 26. 21:00
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom! Én ma vagyok 40 hetes, és egész nap keménykedik a hasam az nst is mutatta a fájásokat és a dokim is megigérte, hogy hétfőig tuti megszülök. Boccs az offért, de most beparáztam kicsit itt a célegyenesben :-)
2009. nov. 26. 21:12
 5/23 anonim ***** válasza:

Én is így voltam! Csak az utolsó 1 órában fájt! Addig keményedések voltak csak 7 órán át, és én közben végeztem a házimunkát! Éppen beértünk a kórházba, burkot repesztettek, 45 perc mulva már kinn volt a kisfiam.

7hetes baba anyucija

2009. nov. 26. 21:40
 6/23 anonim ***** válasza:
Méhösszehúzódásokat érzel. Nekem 1 héttel a szülés előtt mutatta a CTG, a doktornő meg is kérdezte, hogy érzem-e a fájásokat. Mondtam, hogy nem. Ez a 37. héten volt. A következő CTG semmi ilyet nem mutatott a 38. héten, mégis 2 nap múlva megindult a szülés.
2009. nov. 26. 21:55
 7/23 anonim ***** válasza:

Mázlista 21.40-es kedves válaszoló :-), de jó neked! Én vagyok a 40 hetes válaszoló... még gyorsan kivasaltam a maradékot, ezek szerint sose lehet tudni :-)))

Hogy vagy kedves kérdező? Változott valamit a haskeményedésed?

2009. nov. 26. 23:04
 8/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed,megvagyok.Mintha abbamaradt volna...Pontosabban néha kemény,mint a kő,de már nem fáj egyáltalán,inkább az,hogy furakodik a kisfiam :S

Gondolom nem lenne ilyen aktív,ha kifelé készülődne,bár én már nem tudok semmit :(

2009. nov. 26. 23:18
 9/23 anonim ***** válasza:

20:58-as vagyok.nekem végig ficénkolt a kicsit,nem állt meg soha,se benn ,se kinn.

:)

hogy vagy?

2009. nov. 27. 08:36
 10/23 anonim ***** válasza:
Szia! Én tegnap ugyanígy voltam, szinte egész nap keményedett a hasam, de nekem 7-8 percenként. Éjszaka is keményedtem, alig aludtam, akkor még fájt is. Tegnap voltam CTG-n is, látszódtak a keményedések a papíron ott is kb. 7 percenként, de nem mondta a nőgyógyász, hogy szülnénk:-). Mára ez enyhült egy kicsit, már ritkábbak a méhösszehúzódások, és nem is fáj. Ezek szerint csak jósló volt. Nem tudom meddig húzzuk még így ki. Te hogy vagy?
2009. nov. 27. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!