A fájás akkor is fájás, ha nem mindig fáj, de rendszeresen keményedik a has? Mondjuk rendszeresen félóránként. Kb 5 órája
Igen! A fájdalomérzés nem szükségszerű.
Csak az összehúzódás.
Sztem épp vajúdsz :)
igen
én végig "csak" keményedtem.semmi görcs,fájás.
zuhizz le, állítólag a josló ekkor emúlik, ha folytatódik akkor hajrá!!!
sok sikert,könnyű,gyors szülést kívánok
16hós kisfiú anyukája
Ne ijesztgess!!!Nem lehet csak jósló?Nem sűrűsödött eddig...A Párom most ment el éjszakára dolgozni...
Mondjuk egy meleg fürdőn már túl vagyok,nem érzem hogy bármi is változott volna,maradtak a fél órák...(A derekam hónapok óta fáj,arra nem alapozok)
Én is így voltam! Csak az utolsó 1 órában fájt! Addig keményedések voltak csak 7 órán át, és én közben végeztem a házimunkát! Éppen beértünk a kórházba, burkot repesztettek, 45 perc mulva már kinn volt a kisfiam.
7hetes baba anyucija
Mázlista 21.40-es kedves válaszoló :-), de jó neked! Én vagyok a 40 hetes válaszoló... még gyorsan kivasaltam a maradékot, ezek szerint sose lehet tudni :-)))
Hogy vagy kedves kérdező? Változott valamit a haskeményedésed?
Köszönöm kérdésed,megvagyok.Mintha abbamaradt volna...Pontosabban néha kemény,mint a kő,de már nem fáj egyáltalán,inkább az,hogy furakodik a kisfiam :S
Gondolom nem lenne ilyen aktív,ha kifelé készülődne,bár én már nem tudok semmit :(
20:58-as vagyok.nekem végig ficénkolt a kicsit,nem állt meg soha,se benn ,se kinn.
:)
hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!