Bevállalnátok a 3. császárt? Nagyon félek tőle, pedig az első kettőnél nem volt különösebb dolog.
Figyelt kérdés
Ez az egy ami visszatart tőle, hogy félek nehogy vmi baj legyen.2013. dec. 22. 13:37
11/17 anonim válasza:
Én bevállalnám a helyedben. (magam helyében nem, mert már 37 éves vagyok, és nem férnénk el öten a házban)
Az első császárom sürgősségi altatásos volt, a második már progi, de mindkettőből nagyon hamar "felgyógyultam", semmi rossz élményem nem volt.
Arra meg, hogy félsz, nehogy vmi baj legyen, azt tudom mondani, hogy aki simán szült, abban is megfordulnak ezek a gondolatok.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat!
2013. dec. 23. 21:04
13/17 anonim válasza:
Kèt gyermekem született császárral, 5 babát szeretnék.
1 év múlva szeretnénk a harmadikat:)
Két szobatársam is az 5. Babát szülte császárral, semmi probléma nem volt, pedig az egyiknek ikrei lettek!
14/17 anonim válasza:
Szia! Január 9.-re vagyok kiírva a 3. császárra. Nagyon félek és szorongok. Az első gyerek sürgősségi volt 36. héten érzéstelenitéssel. Sajnos rossz élmény volt minden fájt nem hatott at érzéstelenítő. A második baba altatásban született nála nem volt tejem szerintem azért mert 24 órára intenzív megfigyelésre visznek altatás utan és nem akart másnap szopizni. Most ezért újra érzéstelenítőt szeretnék,de izgulok mi lesz.
15/17 A kérdező kommentje:
Hát 5-öt az nem semmi, szép kis család lesztek. Látod én még a 3.-on is ennyit agyalok.
2013. dec. 26. 21:19
16/17 A kérdező kommentje:
Január 9. hát nincs sok hátra, kitartás, hamarosan túl leszel rajta! Nekem hála istennek nem volt semmi a két császáromnál de mégis nagyon félek hátha most fog történni vmi.
2013. dec. 26. 21:20
17/17 anonim válasza:
3 hóanpja volt a 3. császárom! Minden a legnagyobb rendben, gyönyörű,egészséges kis tündért emeltek ki a pocakomból! A felépülésben egyedüli gondom a varratokkal volt,húzodott,ahogy kell, gondolom jól összehúztak, szét ne essek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!