Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek? Fájásaim vannak.

Csumpi80 kérdése:

Mit tegyek? Fájásaim vannak.

Figyelt kérdés
Sziasztok.2 babámat várom 40+2 hetes vagyok.25 orája vannak 20-10 perces fájásaim vegyesen.egyre erősebbek és tovább tartanak.Aludni 25 orája nem tudok mert épp anyira erősek hogy felkellek rájuk.Nem tudok feküdni sem mert ugy szinte elviselhetetlenek.nem korai még korházba menni???mit javasoltok??
2013. dec. 21. 02:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben bemennék a kórházba had láson egy orvos is:)

Amúgy bocsi,de én még soha nem szültem így nem nagyon értek hozzá.Csak láttam,hogy nem válaszol senki úgyhogy gondoltam,akkor leírom én a véleményem.

Könnyű szülést kívánok neked és kellemes ünnepeket:)

2013. dec. 21. 02:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi.aranyos vagy!Boldog Karácsonyt neked is.
2013. dec. 21. 02:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia. En is bemennek a korhazba. Nekem is igy indult. Aztan mire letusoltam 10 percesek lettek, mire a korhazba ertunk 5 percesek voltak, ugyhogy epp hogy meg nem szultem az uton, mert ahogy beertunk 1 orara meg lett a lanyom. Valahogy akkor mar felgyorsultak az esemenyek.
2013. dec. 21. 03:20
 4/13 anonim ***** válasza:
25 oraja? Es meg doki nem latott??
2013. dec. 21. 04:07
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj be, én is azt teszem, csak várom, hogy kicsit emberibb legyen az idő - mármint órára, és nem időjárásra...

Igaz, nekem csak 5 órája vannak rendszertelen fájásaim - többnyire 10 perces alattiak (2-8 perc közöttiek), és kb. egyforma erősek lehetnek a Te fájásaiddal, mert aludni pont én sem tudok tőlük. Viszont kettesben vagyok a kisfiammal, és eddig nem akartam ébreszteni senkit, de hamarosan fogok.

Könnyű szülést - mindkettőnknek! :)

2013. dec. 21. 04:13
 6/13 A kérdező kommentje:
04:07-nek:de láttot,voltam nst meg ultrahangon is.minden rendben volt.
2013. dec. 21. 05:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Tudom hogy mennem kell.különben sem birnék ki még éjszakát ébren.Most már nekem is rendszeres 10 percesek.És igen,én is a reggelt vártam.Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó sok szerencsét és neked is minél könnyebb szülést!

2013. dec. 21. 05:13
 8/13 anonim ***** válasza:
ebből hamarosan baba lesz,mire letusolsz össze pakolsz elindulsz eltelik minden
2013. dec. 21. 08:33
 9/13 anonim ***** válasza:
ismerek olyat, aki erős de rendszertelen fájásokkal bement a kórházba. Kapott valamit, amiről azt mondták, ha jóslók, el fognak múlni, ha meg rendes fájások, rendszerezni fogja őket. Már csak babával jöttek haza a kórházból.
2013. dec. 21. 17:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! Már biztos, hogy meg van a baba :)! Majd írj, ha van egy kis időd!
2013. dec. 21. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!