Kimutatták, hogy az ezüst kolloid nagy mértékűgyógyító hatással bír. Lehet "natúron" ezüst kolloidot kapni, de van olyan is, hogy ezüst kolloidos víz. Szerintem keserű izű, nekem nem ízlett. De van akinek különösen tetszik, és csak ezt issza. Ez egyénfüggő. Tapasztalatot nem nagyon tudok mondani, mert az íze miatt nem ittam túl sok ideig.
2009. nov. 25. 20:35
3/6 anonim válasza:
"...mellékhatásai miatt ma már használata nem javasolt. A tudomány nagy eredménye volt a biztonságosabb, sokkalta hatékonyabb szerek (elsősorban antibiotikumok) felfedezése. Az ezüstkolloid nem lett "elfeledve", illetve nincs "eltitkolva", csupán egyszerűen elavult."
Nagyon tuti vírusölőszer. Magamon nem alkalmaztam, terhesen nem is tenném, de a lovamon igen. Nála bevált.
39+2km
2009. nov. 25. 20:56
5/6 anonim válasza:
Mindenre jó a torokfájástól megkezdve a nögyógyászati problémákon keresztül a pattanások kezeléséig.Én ezüst vízként ismerem.És nekem kifejezetten ajánlották a terhesség alatt inni mert kimutatták h jó hatással van a magzatfejlödésre.Ittam is szorgalmasan és tényleg itt van az egészséges babám.Ja és semilyen mellékhatása nincs
2009. nov. 25. 22:58
6/6 anonim válasza:
kotyvassz belőle ezüstnitrátot, dugj bele egy szögekkel kivert botot, és irány vámpírt ölni! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.