Ki mikorra volt kiírva és mikor szült? Megától indult meg a szülés vagy megindították? Milyen plusz vzsgálatok vannak, ha valaki túlhordja a babáját. Tényleg minden nap kell NST?
Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 09:39
21/24 anonim válasza:
Utolsó! Hol szültél? Ez fura. Nálunk mind a kétszer a betöltött terminus után már nagyon figyeltek, azért kérdezem. (6.)
22/24 anonim válasza:
Okt 20-ra voltam kiírva, és okt. 10-én megcsászároztak, az előtte lévő héten már minden nap mennem kellett CTG-re, mert nem voltak a legjobbak az eredmények ill. magas volt a vérnyomásom.
23/24 anonim válasza:
Én Aug 7-re voltam kiirva és 17-én született meg a kislányom császárral. 16-án oxyterheltek de nekem bejött az 1% nem indult meg a szülés. Másnap is egy szekérderéknyi oxyt belémnyomtak, sok értelme nem volt, 8 órát vajúdtam a semmiért aztán császár. 1cm volt a méhszáj végig mindeközben. NST volt 2 naponta a 39. héttől és a terminus után naponta. Uh is heti 2-3 alkalommal ahogy a doki ráért. Nálam semmi probléma nem volt csak elszámolták a babát nagyon, 10 nap túlhordással (elvileg) csupa magzatmázasan született meg.
Most júni 21-re várom a másodikat remélem nem lesz ilyen nehéz rávenni hogy kibújjon :)
24/24 anonim válasza:
40+3 ra szültem és magától indult meg fájàsokkal. A 41.héttôl be kellett volna feküdjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!