Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mikorra volt kiírva és...

Ki mikorra volt kiírva és mikor szült? Megától indult meg a szülés vagy megindították? Milyen plusz vzsgálatok vannak, ha valaki túlhordja a babáját. Tényleg minden nap kell NST?

Figyelt kérdés

2013. dec. 19. 09:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

okt.8-ára voltam kiírva és okt. 17-én szültem.

15-én befektettek(41.hét) oxit kaptam nem történt semmi majd 16-án este kezdődtek a rendszeres fájások(aznap csak jóslóztam) majd megvizsgált a doki és közben elfolyt a magzatvíz (sztem a doki csinált vmit) és 17-én meglett a kislányom.

40. hét után 2 naponta NST, majd mikor befektettek napi 2 NST (reggel és este). Magzatvízvizsgálat és egyéb más vizsgálat nem volt. A méhszályamat is csak makkor nézték mikor befeküdtem és szülés elött és közben.

2013. dec. 19. 11:19
 12/24 anonim ***** válasza:
Szept. 21-re volt kiìrva, 20-án este mentünk be a kòrházba, egyre erősebb összehùzòdásokkal, és hajnalra meglett a bébi. Teljesen magátòl indult meg, 2 òrával a születése előtt folyt el a vìz egyszerre, nem is avatkoztak közbe semmivel. Az egész szülészeten csak mi voltunk aznap éjjel. Nem voltak nagy elképzeléseim meg nem vágytam "szülésélményre", mégis olyan jò volt, hogy csend volt, nyugalom, és nem is zaklattak ùgymond fölöslegesen. A szülésznőnk is egy tündér volt, dok meg csak a végére ért oda :)
2013. dec. 19. 11:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Hopp, nem akartam még elküldeni. Nálunk minden másnap volt NST, nyitott méhszájnál amnioszkòpia is. Tùlhordásnál minden nap NST, 41. Hét elteltével befektetnek legkésőbb.
2013. dec. 19. 11:36
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez év március 11-re voltam kiírva de február 11-én sürgősen császároztak mert nagyon rossz lett a szívhangja. Mellkasára és a nyakára tekeredett a köldökzsinór. Nekem NST-re nem sikerült eljutnom hétfőn szültem és szerdán lett volna az első ilyen vizsgálatom. :)
2013. dec. 19. 12:21
 15/24 anonim ***** válasza:
November 24.ére voltam kiírva,aznap este fél 8 kor elfolyt a magzatvíz és másnap reggel 7 kor született meg a lányom.
2013. dec. 19. 14:03
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

Szept. 1-jére voltam kiírva, szept. 7-én szültem. Mikor töltöttem a 40. hetet, csináltak egy amnioszkópiát + NST-t, és megkérdezték, hogy befekszem-e, vagy vállalom, hogy minden nap bejárok. Mondtam, hogy eszem ágában sincs befeküdni, minden nap volt valaki aki elkísért, így vállaltam a bejárást. Tényleg minden nap NST, ráadásul korai időpontra kellett mindig menni, mint pl. hajnali fél 6, meg ilyenek. Minden másnap kópia volt. A 4. amnioszkópiám közben folyt el a magzatvíz 40+6 hetesen. Másnap indítottak volna. Vagyis OTT (oxitocin terhesléses teszt) lett volna, amitől 99 %-ra beindul a szülés (oxit kötnek be, és nézik, hogy hogy reagál a baba a méhösszehúzódásokra, de egyébként mindenki tudja, hogy a szülés beindítása a célja).

Van akinek még UH-ot is csinálnak, meg áramlásvizsgálatot, de gondolom ennek a nem kielégítő NST eredmény az előzménye. Nekem nem voltak ilyenek.

2013. dec. 19. 14:50
 17/24 anonim ***** válasza:

Januar 22re voltam kiirva.26an bementunk a khba eros joslok miatt, bent is fogtak, mert 27en mindenkepp bekellett volna fekudnom. 27en beindult a szules, 28an megszultem.

2 naponta kellett nst-re jarnom.

2013. dec. 19. 17:22
 18/24 anonim ***** válasza:

Elso baba 05.08- ra voltam kiirva es 15 en szuletett

Masodik baba 12.12-re voltam kiirva es 9 en szuletett meg

Mindegyik magatol indult meg az elsonel a 40 het utan minden nap volt nst es minden masnap magzatviz vizsgalat...

2013. dec. 20. 00:26
 19/24 anonim ***** válasza:
Oktober 9-re voltam kiirva. Oktober 3.-an hajnalba elfolyt a magzatvizem es oktober 4.en reggel szuletett meg a kisfiam 39+1 hetesen.
2013. dec. 20. 01:31
 20/24 anonim ***** válasza:

Szeptember 28.-ára voltam kiírva, október 6.-án szültem

NST-re nem kellett mennem mindennap ugyanúgy hetente volt

Altató orvoshoz küldtek, mert 7.-én indították volna, és ha császároznak akkor az érzéstelenítő miatt kellett mennem szerencsére nem volt rá szükség két nappal előtte magától indult és 6.-án reggel kilenckor meglett a kislányom.

2013. dec. 20. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!