Ki mikorra volt kiírva és mikor szült? Megától indult meg a szülés vagy megindították? Milyen plusz vzsgálatok vannak, ha valaki túlhordja a babáját. Tényleg minden nap kell NST?
okt.8-ára voltam kiírva és okt. 17-én szültem.
15-én befektettek(41.hét) oxit kaptam nem történt semmi majd 16-án este kezdődtek a rendszeres fájások(aznap csak jóslóztam) majd megvizsgált a doki és közben elfolyt a magzatvíz (sztem a doki csinált vmit) és 17-én meglett a kislányom.
40. hét után 2 naponta NST, majd mikor befektettek napi 2 NST (reggel és este). Magzatvízvizsgálat és egyéb más vizsgálat nem volt. A méhszályamat is csak makkor nézték mikor befeküdtem és szülés elött és közben.
Szept. 1-jére voltam kiírva, szept. 7-én szültem. Mikor töltöttem a 40. hetet, csináltak egy amnioszkópiát + NST-t, és megkérdezték, hogy befekszem-e, vagy vállalom, hogy minden nap bejárok. Mondtam, hogy eszem ágában sincs befeküdni, minden nap volt valaki aki elkísért, így vállaltam a bejárást. Tényleg minden nap NST, ráadásul korai időpontra kellett mindig menni, mint pl. hajnali fél 6, meg ilyenek. Minden másnap kópia volt. A 4. amnioszkópiám közben folyt el a magzatvíz 40+6 hetesen. Másnap indítottak volna. Vagyis OTT (oxitocin terhesléses teszt) lett volna, amitől 99 %-ra beindul a szülés (oxit kötnek be, és nézik, hogy hogy reagál a baba a méhösszehúzódásokra, de egyébként mindenki tudja, hogy a szülés beindítása a célja).
Van akinek még UH-ot is csinálnak, meg áramlásvizsgálatot, de gondolom ennek a nem kielégítő NST eredmény az előzménye. Nekem nem voltak ilyenek.
Januar 22re voltam kiirva.26an bementunk a khba eros joslok miatt, bent is fogtak, mert 27en mindenkepp bekellett volna fekudnom. 27en beindult a szules, 28an megszultem.
2 naponta kellett nst-re jarnom.
Elso baba 05.08- ra voltam kiirva es 15 en szuletett
Masodik baba 12.12-re voltam kiirva es 9 en szuletett meg
Mindegyik magatol indult meg az elsonel a 40 het utan minden nap volt nst es minden masnap magzatviz vizsgalat...
Szeptember 28.-ára voltam kiírva, október 6.-án szültem
NST-re nem kellett mennem mindennap ugyanúgy hetente volt
Altató orvoshoz küldtek, mert 7.-én indították volna, és ha császároznak akkor az érzéstelenítő miatt kellett mennem szerencsére nem volt rá szükség két nappal előtte magától indult és 6.-án reggel kilenckor meglett a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!