Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátsebet (heget) mivel lehetne...

Gátsebet (heget) mivel lehetne "puhítani", rugalmasabbá tenni?

Figyelt kérdés

3 hónapja szültem, de még mindig borzasztó érzékeny a heg. Nagyon sokáig véreztem (10-11. hét). Napközben nem akadályoz nagyon, van, hogy szinte nem is érzem. De sokszor érzékeny ülés közben (így szoptatok), a szexről nem is beszélve. Eddig 2szer próbálkoztunk vele, de katasztrófa volt. Szúró, hasító fájdalom. :( Mintha szét akarna repedni a heg.

A 6 hetes kontrollon (a 8. héten) minden rendben volt (látszatra), bár a vizsgálat nagyon fájt.

Mivel kenhetném? Gátmasszázsolajra is gondoltam már, annak ellenére, hogy azt szülés előttre ajánlják. de hátha rugalmasabbá tenné a szöveteket.

Aloé-val fújom időnként.

Köszi a válaszokat!

2013. dec. 16. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel ez is egy izom így csak a rendszeres használat közben tud úgy működni ahogy régen is. Maga a gát seb nem fájhat csak ha be van gyulladva, de azt látták volna. A gát izom amit érzel és ami okozza a kellemetlenségeket. Ami segíthet, hogy beolajozod és gátizom tornát végzel, használhatsz gátmasszázs olajat is. (mandulaolaj, olívaolaj, kókusz olaj stb mind jó) a muskotályzsálya olaj elvileg kicsit csökkenti a fájdalmat azt is használhatod, esetleg (de ez csak hirtelen ötletem) babáknak való fogíny krémet is kenhetsz oda mikor "tágítod" /tornáztatod mert elvileg helyileg zsibbaszt. Még ami eszembe jutott bimbóvédő krémet is kenhetsz oda pl. Garmastan-t mert én mikor ezt a cicimre kenem kicsit hűsíti talán a gátadat is hűsítené. (de ebben nem vagyok biztos) Az viszont biztos, hogy csak akkor fog helyrejönni, főleg a szex ha folyamatosan csináljátok és edzed a gátizmot. (használjatok síkosítót illetve fokozatosan tágítsad 1ujj,2ujj,3ujj, pénisz stb. )
2013. dec. 16. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Napi többször fújd, ne időnként. Intimtornát is csinálj naponta.
2013. dec. 16. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdező itt vagy?
2022. júl. 8. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!