Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mivel gyógyítottad...

Szülés után mivel gyógyítottad a gátsebet? És mennyi idő volt, amig tudtál rendesen ülni, hajolni stb? És mennyi ideig véreztél?

Figyelt kérdés
Pár napon belül szülök, vettem 4 eldobhatós bugyit,de félek hogy nem lesz elég..Vennem kellene még? Illetve a gátsebre krémet,ami nagyon jó, mert rettegek hogy ott lent sebes, és hogy sokáig nagyon fog fájni...
2012. dec. 3. 08:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Arnica montana c30 homeos bogyót szedtem, 4 napig véreztem.
2012. dec. 3. 08:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és gátseb ide vagy oda, még törökülésben is tudtam ülni. Ennek vagy a doki ügyes kezének köszönhetően azt nem tudom, lehet hogy is-is.
2012. dec. 3. 08:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is szedtem arnicát.

4 eldobhatós bugyi elég, utána már jó a sima pamutbugyi is (csak férjen el benne a betét).

Nekem egy hétig fájt a gát (első szülésnél volt gátmetszésem).

Háromszor szültem, mindháromnál 5 hétig véreztem-barnáztam.

2012. dec. 3. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
esetleg a gátsebre egy kis kamillás lemosás
2012. dec. 3. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Aloe First spray nagyon jó gàtsebre.

Én nagyon sokáig, és nagyon erősen véreztem. Kb. 4 hétig. Már tiszta ideg voltam, de a doki is és, a védőnő is megnyugtatott, hogy sajnos ez még a normàlis kategória. Aztàn végre elmúlt, és a 6 hetes kontroll előtt megjött a menstruációm. Na, ez a méreg nem a cián!

2012. dec. 3. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmivel sem gyógyítottam, kb. 2 hétig fájt mikor ültem, az első 1 hétben pedig még akkor is ha feküdtem. Egy apró mozdulat és csillagokat láttam. 6 hétig véreztem. Eldobható bugyim nem volt, sima pamutbugyikat használtam.
2012. dec. 3. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem gyógyítottam semmivel, még a kórházban voltam iszonyúan fájt, nem tudtam ülni sem szinte. Csak akkor volt jó, mikor mentem. Aznap szedte ki a doki a varratokat, mikor jöttünk haza, és utána már semmi bajom sem volt, egyáltalán nem fájt. Kb. másfél hétig véreztem erősebben, utána már alig volt valami.
2012. dec. 3. 12:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Néztem most egy pár hámosító kenőcsöt. van jópár féle. Az aloe first tudom hogy jó, régen használtam torokgyulladásra,meg sebre.

Köszönöm a válaszokat, gyakran kell tisztítani azt is tudom,de azért megnyugtatásképpen egy kenőcsöt fogok venni.

2012. dec. 3. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!