Orvosok tudják, hogy halott lesz a csecsemő, minek születtetik meg az anyával rendesen?
mashogy hogy szednek ki belole a halott csecsemot?
Testileg igy egy no hamarabb regeneralodik hidd el.
Azt se hagyd ki a számításból, hogy a császármetszés után nem biztos, hogy tud még 3 gyereket szülni, és jó eséllyel lesz a következő baba is császáros.
Anyukának testileg a legkevésbé megerőltető ha megszüli normál úton.
Lelkileg meg mindegy, hogy császár, vagy természetes, borzalmasan megviseli.
Normális kórházakban az ilyen esetekben érzéstelenítést végeznek, hogy minél kevésbé szenvedjen az anyuka.
Egy ismerősöm ikerterhességénél az egyik baba a 34. hét környékén meghalt, még 2 hétig kellett bent feküdnie, hogy a másik baba ne legyen koraszülött.... protokoll, mert az orvosok nem vállalták, hogy a másik babának is esetleg valami baja legyen....Szerencsére ő egészséges, de lelkileg az a 2 hét borzalmas volt. Császárral szült.
Szerencsére egészséges a kisfiam, 2 hónapja császárral született. Bocs, de nem tudok egyetérteni azokkal, akik ennyire negatívan állítják be a császárt, délután 5-kor császároztak, másnap vizit után felkeltettek, fürödtem és onnantól végig velem volt a kisfiam és egyedül voltunk egy szobában, mindent megcsináltam. A hegem nem fájt, 1 hét alatt kitisztultam, ha lenne még babánk (de nem tervezzük), akkor is a császár mellett döntenék. Nem progis volt, indítottak túlhordás miatt, oxira sem tágultam, fájásom egy sem volt. Ez a fizikai része. A lelki részéhez annyit, hogy az sem jobb, ha a szülés közben történik valami: lenne egy bátyám, megnyomták a fejét szülésnél, 28 napot élt Anyukám a mai napig nem tudta feldolgozni és ha ez nem történik meg, teljesen egészséges lett volna. Egy baba, aki nem éli túl, mindenképpen tragédia.
A vajúdás (ha nincs életveszélyben az anya vagy a baba) pedig szükséges bizonyos élettani folyamatokhoz: méh regenerálódása, hormonok stb, nálam is tudták 11-kor, hogy valószínűleg császár lesz, de mivel minden érték rendben volt csak 5-kor műtöttek.
Kedves utolsó, neked értelmezési gondjaid vannak szerintem.
Senki nem a császár ELLEN ágált ebben az esetben, hanem az ellen, hogy halott csecsemőt vegyenek ki műtéttel. Azért van különbség nem is kevés...
Ahogy írták előttem, ha mondjuk 4 gyereket szeretnél, és az első babád elhal, ha császárral veszik ki, akkor lehet, hogy kettő után már nem lehet több babád, mert volt 3 császárod...
Itt nem az a lényeg, hogyan születik egy egészséges baba, hanem az, hogy testileg a legkevesebb megrázkódtatással járjon a halott csecsemő világra hozása.
Lelkileg nyilván brutális így is, de császárral is az lenne, és az orvosok nem a lelki könnyebbséget nézik, hanem kevesebb egészségügyi kockázatot. Ezért kell megszülni a halott csecsemőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!