Orvosok tudják, hogy halott lesz a csecsemő, minek születtetik meg az anyával rendesen?
Anno én is a 33. hétben tudtam meg, hogy meghalt a kisbabám és meg is kell szülnöm. Első sokk után ez nekem is egy újabb sokk volt. De utólag belegondolva valóban jó, hogy akkor megszültem hisz akkor most nem születhetett volna meg a 3. gyermekem. És valóban az anyuka érdekeit nézve történik igy. Olyan erős antibiotikumokat kaptam farba utána,hogy sirtam mikor még csak hallottam hogy jönnek a szurival. Borzasztó fájdalmas volt, 4. nap már könyörögtem, hogy adjanak helyette gyógyszert mert már nem birom, kék zöld volt a fenekem.
A lelki részéről jobb nem is beszélni... Csak miután megszületett a 3. egészséges gyerkőcöm akkor nyugodott meg a lelkem teljesen. 1. fiú lett volna, utána két lányom lett, és miután született egy kisfiam is akkor éreztem azt hogy na most visszakaptam őt és megnyugodott a lelkem, teljesen kicseréltek. De ez 12 évbe telt. Sokat imádkoztam és boldog vagyok hogy 3 csodás gyerekkel áldott meg utána a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!