Ugye a szülés után nem cserélik el az újszülötteket?
Figyelt kérdés
úgy értem, ugye azonnal ráteszik a karszallagot a kezére?2009. nov. 24. 20:20
11/14 anonim válasza:
Az én babám volt csak szőke, a többi baba mind barna hajú volt,én biztos észre vettem volna:)
12/14 anonim válasza:
Nálunk a szülőszobán apa írta rá a baba teljes nevét a karszalagra, és ott rá is csatolták az orrunk előtt, még pucéran, mielőtt bárhová kivitték volna mérni, mosdatni, öltöztetni. Egyébként is messziről megismertem a sajátjaimat.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, most már megnyugodtam.
2009. nov. 25. 19:58
14/14 anonim válasza:
Nyugi. Nem fogják elcserélni. És az esetek 99%-ában meg is ismered a sajátod. Nekem erre van is egy esetem. A kórházban a vizit után bejött a csecsemős nővér, hogy mehetünk a babákért. Minden szobába egyszerre szóltak, szóval nagy tumultus volt a csecsemők körül. Az én kisfiam mellett volt egy másik kisfiú, akit pont ugyan olyan ruhába öltöztettek, mint az én babámat. A másik anyuka előbb ért oda és csak a ruhát nézte, így elkezdte kitolni az én babámat a teremből. Rögtön megismertem, ahogy eltolta mellettem, hogy az az én fiam, nem az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!