Ugye a szülés után nem cserélik el az újszülötteket?
Persze, és neked is megmutatják, azonnal megjegyzed:)
Hajnalban szültem, az esti szopizásra mikor hozták őket, már jól tippeltem, h az enyém sír:)
Megismered, nyugi:)
Persze, hogy még ott rögtön ráteszi, felesleges aggódni. Engem három órásan az első szoptatásnál cseréltek el, és anyám azonnal tudta, hogy az a baba amit kapott nem az ő gyereke, és az az anyuka is rájött, akihez én kerültem. A nővérek nem győztek bocsánatot kérni. Még ha el is cserélnék, amit nagyon kétlek, akkor is meg fogod ismerni, hogy az nem a te babád.
Nem ide vágó téma, de a babák is tudják ám rögtön, hogy ki az anyukájuk. Nővérem egy hónapja szült, és este elment zuhanyozni. A baba persze rögtön észrevette, hogy nincs az anyja a közelben és éktelen visításba kezdett. A szobában lévő anyukák próbálták nyugtatni, de csak azért is sírt szegénykém. A nővérem kiszólt a fürdőből, hogy mindjárt jövök aranyom! Erre elhallgatott a pici, felismerte az anyja hangját, és utána csak úgy tekingélt meg fülelt, hogy mikor jön már a cicitulajdonos. Szóval egy szó, mint száz: Ne aggódj!
uhh, én is ettől féltem. ráteszik rögtön a szalagot, de én mondtam a páromnak, hogy egy percre se hagyja ott, mindenhova kövesse.
tényleg biztos észrevennéd, ha elcserélnék
Nálunk nem a szülőszobán tették rá a szalagot, hanem mosdatás után. Én nem láttam, de a férjem ott volt.
7hetes baba anyucija
Egy gyerekorvos/csecsemős akkor ott egyszerre egy babával foglalkozik!
Ne aggódj nem cserélik el!
Amúgy ilyen kérdést nem is láttam, így nem mondanám h mindennapos. amúgy meg pont ezért gyakorikérdések az oldal neve!
Üdv. 7 hetes baba anyukája
Kiviszik a babát, lemossák, és azonnal szalag kerül rá, utánna átvizsgálják, pelus, ruha és beviszik neked, ha minden rendben van vele.... Nyugi, nem cserélik el. Nálunk lecsesztek két csajt, mert leszedték a szalagot, mert már megkapták a zárójelentést, és csak a hozzátartozókra vártak. Valahol igaza volt a korháznak. Én itthon szedtem le a szalagot. és megtartottam...:)
7 hónapos baba anyuja!
Igen, a karszalag azonnal rákerül...ennek ellenére, már az osztályon, szoptatás közben berontott a főnővér, ki akarta szedni a lányom a kezemből, mondván, az nem is az én gyerekem! Miután finoman tisztáztuk, hogy baromságot beszél, kiderült, hogy a cetlit, amit a kisruháikra is raknak, másra tették...egy fiúra:S Úgyhogy nem sikerült elcserélni:)
A saját babádat Te megismered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!