Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek a tena...

Mi a véleményetek a tena pantsról?

Figyelt kérdés
A napokban készítem össze a kórházi csomagomat és veszem meg a szükséges dolgokat. Viszont elakadtam a betét kérdésnél. Szimpatikusnak tűnik viszont ez a tena pants vagy a molimed pants, ami igazából pelus, egyben van a betét ezzel a bugyi félével. Kicsit félek a bugyiba rakható sima betéttől, hogy csúszkál ide-oda. Mivel semmi de semmi tapasztalatom nincs, megkérdezném hátha tudtok segíteni. Tudom, hogy drága ez a pants, de ezen nem szeretnék spórolni. Kíváncsi vagyok minden véleményre! :) köszi! :)
2013. dec. 15. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Minél nagyobb, annál jobb. :) Az első nap úton-útfélen cserélni fogod valószínűleg. (Bár mindenkinél más és más a vérzés is, de jobb felkészülnöd a legrosszabbra) Én nagy méretű tenát vittem magammal, de kevésnek bizonyult, a pants-el jobban jártam volna. (Ennek hiányában az egyik nővér jófej volt, és kaptam tőle egy csomag kórházi betétet, nyaktól-nyakig ért, de hasznos volt. A 2. napon már jól elvoltam a tenámmal. Ez a pants azért jó, mert nem csúszik el semerre, nem vérzed össze a bugyidat.
2013. dec. 15. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Én Tena betétet és Tena rögzítő nadrágot vettem.

[link]

Nagyon jó! Beleragasztod a betétet, nem tud elcsúszni, mert ez a száras naci frankón a helyén tartja. 2 csomaggal vettem belőle (4 db), de csak egy csomaggal használtam el, mert mosható is, kimostam és pár óra alatt meg is száradt. Szuper, kényelmes anyaga van. Gyógyszertárban vettem, viszont elég nagy árkülönbégek vannak, mert egy csomaggal vettem először, mert épp nem volt több a méretemben, az 300 ft volt. Más patikában vettem még egy csomaggal, ott 900 ft-ot fizettem érte :)

Szóval nem tudom árban melyik hogy jön ki, de szerintem biztonság szempontjából ez semmivel sem rosszabb, és saját bugyit így sem kell használni...

2013. dec. 16. 00:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a tena halos bugyi + tena betet kombo bevalt.
2013. dec. 16. 02:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak ajánlani tudom! Nekem ilyen volt, hihetetlenül kényelmes volt! Én úgy csináltam, hogy ebbe plusszba raktam sima betétet ( mármint persze a vastag szülés utánit ) és azt cserélgettem, a tenat csak akkor ha az is véres lett. Így spóroltam a tenaval, kényelmes volt és nem koszoltam a rendes bugyikat.
2013. dec. 16. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!