Mi lesz ha nem tudom megkülönböztetni? Stressz indíthat fájásokat?
Déltől érzek menziszerű fájdalmakat,hol erősebb hol gyengébb,20-30-20-40 percenként körülbelül.Van hogy alig észrevehető.igazából csak 2 volt erősebb.De a Pockom is megállás nélkül mocorog közben,feszíti magát.Össze lehet keverni az általa okozott fájdalmat fájásokkal?Vagy ezek inkább "csak" jóslók?
Kicsit összekaptunk a Párommal,azért kérdezem,hogy lehet-e köze ehhez a stressznek?
Keményedik is a hasam.
37+3
A stressz nem tsz jót az biztos, próbálj meg pihenni, ha nem múlik mennybe a kórházba, inkább menj feleslegesen minthogy gond legyen, ha rám hallgatsz hívd fel a védőnődet, nekem ha gondom volt mindíg hívtam,
4 hós kislány anyucija:)
Köszönöm a válaszokat.
Pihenek folyamatosan,ki sem kelek az ágyból,abbamaradtak a fájdalmak,a pocim is egyre ritkábban keményedik,remélem csak jóslók voltak.
Két-három napja vizesedek rendesen,ez lehet jó jel?
Ma is egyre többször fájdogál a hasam,bár elég rendszertelenül,a kis trónörökös viszont szinte meg sem áll...
És nincs étvágyam,ellenben van hányingerem :S nem gyengén.
Készülődjünk,vagy így még akár a maradék majd' 3 hetet is kihúzhatom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!