Nektek mikor jött meg először?
Figyelt kérdés
3hós a babám, szopizik és jól elvagyok menszi nélkül, lehet hogy még fél évig se jön meg?2013. dec. 12. 11:19
1/11 anonim 

válasza:

elsőnél 7 hónap múlva,másodiknál 10 hónp után
2/11 anonim 

válasza:

én 1,5 évig szoptattam-addig meg sem jött..
3/11 anonim 

válasza:

11 hónapig szoptattam, a 12. hónap végén jött meg.
4/11 anonim 

válasza:

első vagyok,ja azt lehagytam,h a lányom 19 hónapig szopizott,a fiam holnap lesz 1,5 éves,még szopizik
5/11 anonim 

válasza:

Elsőnél elmúlt a gyermekágyi érzés és a következő hónapban megjött,és onnantól rendszeresen, másodiknál a 4ik hónapban.Mindkettőt szoptattam.
6/11 anonim 

válasza:

9 hónappal szülés után (14 hónapig szoptattam) :)
7/11 anonim 

válasza:

:D
Hihii,pont ma jött meg,és pont 11 hónapja szültem,még jelenleg is szoptatok.
8/11 anonim 

válasza:

2,5 hónapig szoptattam, de fiam 4 hónapos koráig még fejtem. Utána már nem volt mit fejni, és ahogy azt is abbahagytam egyből megjött.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! remélem minél később jön meg .-)))
2013. dec. 12. 17:25
10/11 anonim 

válasza:

Az elsőnél 9 hónap utan, amíg szoptattam, a lányom 10 hónapos, még szoptatom, es remélem még nem jön meg:)
Olyan jól elvagyok menstruáció nélkül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!