Miért fáj még a szex?
Figyelt kérdés
Második babám szültem sokkal kisebb gát varrattal mint az első. Az első gyereknél a 6 héten simán ment a szex. Fájogalt, de ment.. Most viszont már 7 hetet is vártunk. Ma próbáltunk együtt lenni de nem ment. Már ahogy picit belém rakta máris erős nyilallo fájdalmat éreztem ami lefelé irányult. Most annyira sírok !! Nem értem miért van. Nincs belső varrat csak külső volt felszívódóval. Most is fáj. Így a próbálkozás után. Nyilallik összevissza. Miért lehet ez? ? Annyira rossz érzés lelkileg. A hat hetes kontrollon mindent rendben talált az orvosom.2013. dec. 11. 21:21
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy egy picit "megszaggatta" a babuci, az is lehet, hogy mélyebb a seb.
Nekem nagyon sokáig fájt az együttlét, azt mondta az orvos, hogy hormonális okai is vannak, a magas prolaktin miatt (ha jól emlékszem) elvékonyodott a hüvelyfalam és ezért fájt nagyon-nagyon sokáig.
Lelki oka nem lehet? Fájdalmasabb, nehezebb volt a szülésed, mint az első?
2/6 anonim válasza:
engem császároztak mégis sokat kellett várni az első szexel mert mindig fájt és minden bajom volt.ne keseredj el.ez természetes.mi elkezdtük nagyon óvatosan és amikor fájt akkor kivette,addig folytattuk mással.amikor úgy éreztem megint megpróbálhatjuk megint akkor megint megpróbált behatolni.nem volt kellemes fájt de amint mozog egy kicsit utána jobb és jobb.ne sírj nem dőlt össze a világ:)
3/6 A kérdező kommentje:
Könnyebb volt a szülés de nagyobb a baba
2013. dec. 11. 23:32
4/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon sokáig fájt,első 1-2 alkalomnál még vérezgettem is kicsit.11 hónap telt el,mikor azt mondtam,hogy na most már jó,és akkor kezdtem úgy élvezni ,mint azelőtt...de hát ez van,nálam is minden rendben volt,mégis így jártam.Kitartást nektek!Reméljük minél előbb rendbe jön minden!
5/6 anonim válasza:
Nálunk szülés után kb a 10-11.héten voltunk először együtt. Nem fájt, viszont nem olyan volt mint régen. Nagyon nehéz szülésem volt, a farokcsontom is elrepedt, hatalmas gátmetszést csináltak, végül vákummal húzták ki belőlem a gereket... Ne aggódj, neked is visszaáll minden a régi kerékvágásba, lehet egy picivel több időre van szükséged. Legközelebb használjatok zselét, sokat segit az is!
6/6 anonim válasza:
Egyik baba után nekem sajnos egy év volt, mire már nem volt kellemetlen sem, és hónapokig fájt, mondjuk ritkán is próbáltuk emiatt.
Legyetek türelemmel, használjatok sok síkosítót, legyen hosszú előjáték.
Minden szülés más. Az is lehet, hogy szűkebbre varrták a bejáratot, ilyen is előfordul. :(
Kitartás, lesz ez jobb, lehet hogy csak pár hét kell még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!