Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszéses anyukák!?

Császármetszéses anyukák!?

Figyelt kérdés
Két hónapja szültem császárral és lassan el kéne kezdeni a házas életet is de félek.nálatok hogy ment?fájt?mikor voltatok együtt először a párotokkal a szülés után?

2013. dec. 11. 12:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi a 10. héten voltunk együtt először, és egyáltalán nem fájt, olyan volt mint régen.
2013. dec. 11. 12:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia én szülés után hét héttel voltam együtt először a férjemmel de egyáltalán nem fájt semmilyen szinten olyan volt mint rég :-) szerintem ez inkább a huvelyi szülés után lehet rosszabb kellemetlenebb...
2013. dec. 11. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
6 hét után már együtt voltunk. Az első 1-2 alkalom kicsit fájdalmas volt, de nem annyira, hogy ne legyen élvezhető.
 4/10 anonim ***** válasza:
8 héttel a szülés után voltunk együtt mindkétszer, és semmi probléma nem volt. Nem fájt, mégcsak kellemetlen sem volt.
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi is kivártuk a hat hetet, és már nagyon vágytunk egymásra, de nekem olyan volt, mint mikor a szüzességemet elvesztettem. Rettenetesen fájt! :-( Abba is kellett hagyjuk. :-( Pár alkalom még kellett, aztán rázódtunk bele, és jobb lett, mint valaha ;-)
2013. dec. 11. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Szülés után nyolc hét elteltével voltunk együtt. Hát mit ne mondjak nekem baromira fájt, még a szüzességem elvesztése se fájt ennyire. :-( És még jó pár alkalommal fájt, ja meg nem is nedvesettem és jó sok síkosító is kellett. Igazából amíg volt tejem addig én nem is tudtam élvezni rendesen a szexet, ahogy elapadt minden rendbe jött.
2013. dec. 11. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem, mi is 7-8 hetet vártunk.

Fájni nem fáj, de én is nagyon száraz voltam, úgyhogy kellett a síkosító. Azt még jó sokáig használtuk, mire újra normális lett odalenn minden.

Sok gyengédség, türelem, lassú előjáték, elsőre ne "egymásnak esünk egy gyors menetre" legyen. :)

2013. dec. 11. 14:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Elsőnél egyáltalán nem fájt, másodiknál kb a 7-8ik héten voltunk először együtt de az első pár alkalom nagyon fájt!
2013. dec. 11. 16:13
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat hát nekem sajnos elapadt a tejem de alapból nem is volt sok.hát akkor megpróbáljuk.veszünk síkosítót:) hú de ciki lesz:) de veszünk és akkor mindent bele
2013. dec. 11. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:
7 héttel. Őszintén? Olyan sz_r még soha nem volt. Amikor a szüzességem elvesztettem is jobb volt, mint a szülés utáni 1. együttlét... Kellett 2-3 alkalom, mire végre jó lett.
2013. dec. 12. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!