TI MILYEN HANGOKAT ADTATOK KI SZÜLÉS KÖZBEN?
:-) az elsonel... hat ciki nem ciki, de a parom azt mondta olyan hangokat adtam ki mint orgazmus kozben (nem vagyok egy ordibalosan szexelo fajta) :-):-) szoval a kimerultsegtol vinnyogashoz tudnam hasonlitani a hangom leginkabb.
a masodiknal, sokkal kipihentebben indultam a szuloszobara, hangosabb is voltam, nem ordibaltam, nem hisztiztem, de egyszer kiabaltam, mert azt hittem/ugy ereztem az agy mellett allva, hogy kint a baba feje:-):-) tudom ez hulyen hangzik, de epp zuhanyzasbol jottunk vissza es megindultak a tolofajasok, azt hittem allva szulok meg, es a parom nem hitte el, hogy olyan hirtelen indult be minden, en meg panikba estem, ezert kikiabaltam a folyosora a dokiert, jol tettem,20 perc mulva mar furdettek a picit.
A lenyeg, hogy a kitolasnal minden kiabalas, hangos szo energiat vesz el Toled, szoval csak csendben, fogoszeszoritva es minden rendben lesz:-)
Én csak pihegtem, sziszegtem. Igaz gyors szülésem volt, de tuti nem mertem volna még kiabálni sem, mert pont mellettem szült egy nő, és úgy ordított mint akit nyúznak. A főorvos is bejött és csúnyán letolták, hogy ne visítson, mert rajta kívül 4-en szülünk, és egyikünk sem kiabál, pedig az egyik anyuka akkor már több mint 12 órája bent volt.
Annyira égő volt hogy letolták, hogy hangot sem mertem kiadni, így inkább csak sziszegtem...
Én üvöltöttem mint az állat, az elsővel 5 órát, a másodikkal csak egyet...Egyszerűen nem tudtam visszafogni magam, pedig ezen kívül nem vagyok nyafogós, sőt ellenkezőleg...
Viszont amikor másodjára szültem, volt ott egy először szülő anyuka, aki nyögött kettőt majd felsírt a gyerek.
Szóval erre nincs egyértelmű válasz, mert mindenki másképp éli meg.
Viszont az első után megkérdeztem a férjem, hogy a másodikra is be akar-e jönni, azt mondta, hogy naná, ki nem hagyná, ez nagy élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!