Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Közvetlenül a szülés előtt is...

Közvetlenül a szülés előtt is lehet eda-t kérni vagy előre meg kell beszélni a szolnoki kórházban?

Figyelt kérdés
2008. júl. 12. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
25%

minek egyáltalán edat kérni én már két szülésen vagyok túl és látod itt vagyok nem kell félned ennyire a szüléstől pár órát lesz csak rossz és utána már nem azt meg ki lehet bírni

jobban tennéd ha nem ezen törnéda fejed mert akkor ha ennyire izgulsz sokkal tovább fog tartani a vajudási időszakod ez megfigyelésen alapszik

addig amíg el nem jön az idő próbálj meg megnyugodni

ha kérdésed van szívesen válaszolok rá.

2008. júl. 12. 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Csakk akkor adják mikor már nem tudod elviselni a fájdalmat,de véleményem szerint ne kérj ki lehet bírni.én két szülésen vagyok túl az elsőnél 13 órát vajúdtam ebből 7óra 3perces fájások voltak(nagyon fájt)nem kértem,de nem is adtak volna mert a kórház ahol szültem szeretik a természetes szülést.Lelkileg fel kell készülnöd mert ahogy írta az első válaszadó el fog húzodni a szülés és nehezebb lesz.Sok sikert!
2008. júl. 12. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! A szolnoki kórházban nem lehet egyáltalán eda-t kérni, én utánakérdeztem az orvostól amikor magánrendelésen jártam. Az ugyanis csak a császárosoknak van, merthogy 1 aneszteziológus van és nincs rá lehetőség!!! Ebbe jobb ha belenyugodsz. Én is úgy terveztem, hogy majd kérek, de nem lehet. Mikorra vagy kiírva?
2008. júl. 17. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!