Kinek hány kg ment le szülésnél?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 16:51
21/27 anonim 

válasza:

tegnap 20:56 vagyok! Ki tudja itt jobban hogy én mennyit fogytam????????????
Nyílván azért pontozgatott le sorban mindenki mást is!!!
Irigységből talán???
Én nem vagyok irigy magamra, mert majdnem napi fél kg lemegy rólam mióta szoptatok és nem tudom miért, pedig semmi bajom betegségem nincs, normálisan eszem. Mindegy, ha valaki ettől fogy le, akkor pontozgasson tovább...
22/27 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Minek jön ide az, aki csak lepontozni tudja a válaszokat??? Biztos baromi féltékeny lehet, vagy csak alapból rosszindulatú...
2009. nov. 23. 22:40
23/27 anonim 

válasza:

11kg ment le rólam, 12kgt híztam. Nagyon vizesedtem a végére, picur születésével rendeződött a dolog.
Mára csak bőr mutatja, hogy volt valami.
24/27 anonim 

válasza:

7kiló közvetlenül szülés után.
25/27 anonim 

válasza:

Összesen 25 kg híztam, 75 kg-al mentem be szülni. Haza 69kg-al jöttem. Tehát 6.
Babám most 6,5 hós és még 2 kg van rajtam,de az már tutira csak mozgással jönne le.
26/27 anonim 

válasza:

63-mal kezdtem, 85-tel mentem szülni és 75-tel jöttem haza.
27/27 anonim 

válasza:

Hány kiló ment le ikerszülés után? Esetleg azt is, hogy mennyit híztatok, légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!