Kinek hány kg ment le szülésnél?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 16:51
11/27 anonim 

válasza:

A kórházban hagytam a felszedett 5 kg-omat, és utána még 4 kgot fogytam a szoptatás alatt.
12/27 anonim 

válasza:

10kg-ot híztam, szülés napján lement 12kg.
7 hete szültem, azóta még lement 2.5 kg. Lassan nem marad belőlem semmi, hiába szedem a vitamint.:(
13/27 anonim 

válasza:

akkor ezek szerint mindenki nagyon szerencsés rajtam kívül. én majdnem 30-at híztam és még 12 rajtam van ami meg sem mozdul jóformán mióta hazajöttem a kórházból. fogyózni még nem lehet mert szoptatok de már egy kicsit elkezdtem odafigyelni hogy ne egyek annyit
14/27 anonim 

válasza:

60 kg-val kezdtem 74-el szültem, esti mérésnél már 64 voltam, 1 hónappal késöbb vissza nyertem a kezdő súlyt.
15/27 anonim 

válasza:

75 kilóval kezdtem
82 kilóval mentem szülni (nem diétáztam, nem koplaltam)
74 kilóval mentem haza
16/27 anonim 

válasza:

71kg-al kezdtem, 95-el mentem szülni 8 hete, most 83 vagyok, szörnyű, remélem kopik még a szoptatástól. Bár ismerek olyanokat, aki a szoptatás alatt is csak híztak...
17/27 anonim 

válasza:

20kg jött fel a terhesség alatt, császároztak, 16kg mínuszt mutatott a mérleg amikor hazajöttünk
18/27 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Miért lettek lepontozva a válaszok??? Talán vki irigykedett a gyorsan leadott kilók miatt?
2009. nov. 22. 23:25
19/27 anonim 

válasza:

13 kilót híztam és szülés után majdnem 15 ment le a kisfiam 3750 gramm volt
20/27 anonim 

válasza:

53kg val kezdtem,a végére 65kg lettem.
A szülés után a kórházban nem mértek,ahogy hazajöttünk rögtön ráálltam a mérlegre és 54kg mutatott. :))
A 12kg-ból lement 11kg. ÉS 3360gr-al született.
BÁr már másfél éves a lányom de most 49kg vagyok.Véknyabb mint valaha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!