Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ilyen fajta csaszart...

Lehet ilyen fajta csaszart kerni? Nem kerek takarast mutetnel?

Figyelt kérdés

Az elso kerdesem az lenne hogy olyan csaszart lehet kerni, hogy beindul a szules vajudok par orat aztan amikor ugy dontok visznek csaszarozni? Persze ez elore megbeszelve a dokival. ( magankorhazba)

A masodik kerdesem pedig hogy csaszarnal nem kernem azt a takarast igy latnam ahogy vagnak stb de egybol ram tennek a babat... akinek volt csaszara mit gondol errol? Durva?

2013. dec. 3. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első kérdésre a válasz: igen, kérheted ezt magánkórházban.

A második : nem, nem kérhetsz ilyet. A babát természetesen rád teszik, de az első része a kérdésednek, mely szerint végignéznéd a császárodat, durva.

2013. dec. 3. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Első kérdés:

biztosan lehet ilyet, de minek vajúdni, amikor úgyis tudod, hogy császár lesz a vége. A programcsászárnál meg nem szoktak fájásokat várni. Nem értem a logikáját, de persze ettől még lehet benne.

Második:

ilyet itthon tuti nem lehet. Jó esetben bemehet valaki a műtőbe, és fotózhat.

2013. dec. 3. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
huuu nem szeretnèm vègig nèzni, èrezni is pont elèg volt.....
2013. dec. 3. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:

magánszülészeten lehet csak úgy császárt kérni különösebb ok nélkül??? na ezt se tudtam...

én ugyan természetesen szültem, de nem néztem volna végig, és a császár sem lehet jobb.

2013. dec. 3. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es ez orvos függő nem is kell hozzá magán kórház. Vannak orvosok akiknél lehet kérni, van akinél nem.
2013. dec. 3. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is meg szeretném nézni,ha lehetne,de nem mertem még rá kérdezni.Egyébként a pocaktól szerintem nem sokat látnánk :-)Végig néztem a térd és talpműtétemet is(utóbbit tükörrel,tök jó volt szerintem,láttam mit csinálnak,engem ez megnyugtat) ezen kívül műtötték a könyökömet is,azt is meglestem.

Nálunk (Csongrád megye) nem mehet be a császárra hozzátartozó.De magánklinikán biztosan meg lehet beszélni,jó pénzért.

2013. dec. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!