Lehet ilyen fajta csaszart kerni? Nem kerek takarast mutetnel?
Az elso kerdesem az lenne hogy olyan csaszart lehet kerni, hogy beindul a szules vajudok par orat aztan amikor ugy dontok visznek csaszarozni? Persze ez elore megbeszelve a dokival. ( magankorhazba)
A masodik kerdesem pedig hogy csaszarnal nem kernem azt a takarast igy latnam ahogy vagnak stb de egybol ram tennek a babat... akinek volt csaszara mit gondol errol? Durva?
Az első kérdésre a válasz: igen, kérheted ezt magánkórházban.
A második : nem, nem kérhetsz ilyet. A babát természetesen rád teszik, de az első része a kérdésednek, mely szerint végignéznéd a császárodat, durva.
Első kérdés:
biztosan lehet ilyet, de minek vajúdni, amikor úgyis tudod, hogy császár lesz a vége. A programcsászárnál meg nem szoktak fájásokat várni. Nem értem a logikáját, de persze ettől még lehet benne.
Második:
ilyet itthon tuti nem lehet. Jó esetben bemehet valaki a műtőbe, és fotózhat.
magánszülészeten lehet csak úgy császárt kérni különösebb ok nélkül??? na ezt se tudtam...
én ugyan természetesen szültem, de nem néztem volna végig, és a császár sem lehet jobb.
Én is meg szeretném nézni,ha lehetne,de nem mertem még rá kérdezni.Egyébként a pocaktól szerintem nem sokat látnánk :-)Végig néztem a térd és talpműtétemet is(utóbbit tükörrel,tök jó volt szerintem,láttam mit csinálnak,engem ez megnyugtat) ezen kívül műtötték a könyökömet is,azt is meglestem.
Nálunk (Csongrád megye) nem mehet be a császárra hozzátartozó.De magánklinikán biztosan meg lehet beszélni,jó pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!