Van itt olyan anyuka, akinek az 1. és 2. szülése is nagyon nehéz volt?
Az első nagyon hosszú volt d.e. 10-kor kezdődtek a fájások amik szépen erősödtek, éjjel 2kor mentünk be a kórházba és 7 órakor született meg kb 20. nyomásra, mert már fáradt voltam. Fájdalomcsillapító nélkül. A második gyorsabb volt, fájdogált a hasam este de nem volt vészes még aludtam is egész éjjel. Reggel szülőszoba 6-kor szinte semmi bajom, fél 9-kor a doki burkot repesztett, és onnantól olyan fájdalmam volt ami közelébe sem jöhet az első szülésemnek, ráadásul elakadt a lányom a szülőcsatornába, az összes orvos már körülöttem volt a szívverése már csak 60 volt neki, 2 orvos nyomta a
hasam....szóval szörnyű volt..szintén fájdalomcsillapító nélkül.
Én is úgy jártam mint a 2. Válaszoló. Burokrepesztés után borzalmas fájások, végül elakadt a szülöcsatornában.... Engem megcsászároztak(2,5 óra fölösleges kitolás után), úgy kellett visszahúzni a babám fejét :(
Félek, hogy ha meg kell próbálnom természetesen megszülni a 2.Babámat vele is nagyon nehéz lesz. Mindenki azt mondja, hogy a 2. szülés könnyebb, de ez nem igaz, sajnos nem minden esetben :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!