Van itt olyan anyuka, akinek annyira rossz, szörnyű volt az első szülése, hogy többet nem akar szülni?
Szia!
Én császárral szültem,ami nagyon rosszul lett felém lekommunikálva és abszolút nem készülhettem fel rá.
Mondtam a páromnak,hogy soha a büdös életbe nem csinálom ezt végig,mert annyira fájt,hogy azt hittem ott maradok!
Szerencsére hamar felépültem,de lelkileg most kezd feloldódni a fájdalom...
Sokat sírtam miatta,néha mé most is...
De a lényeg a gyönyörű,egészséges kicsi fiam!:)
Most úgy gondolom szülnék mégegyszer,mert csak a végeredmény számít...,de ha lehet a csaszit kihagyom!:)
20 hós nagyfiú anyukája
nekem az egész terhesség-szülés-szoptatás olyan rettenetes volt, hogy nem akarom újra végigcsinálni...
19 hós anyukája
A barátnőm (én kísértem el a szülésre) annyira megkínlódta a szülést, hogy megfogadta, soha többet(sajnos kifogott egy olyan dokit, aki minősíthetetlenül bánt vele - én már ott tartottam, hogy belerúgok, de nem mertem, nehogy emiatt is a barátnőm szívjon).
A gyerek azóta elmúlt egy éves, és sajnos még mindig rosszul van a gondolattól is, hogy szülnie kellene. Valószínű, hogy nem is fog, a reakciói alapján:(
Szia!
Nekem az első császár volt, amit akartam is, de az utána lévő fájdalommal nem számoltam, ami hónapokkal később múlt csak el. ezért sem akartam még egy babát,meg lelkileg sem, mert féltem hogy bele halok, de 4 év után eljutottam odáig, hogy nem biztos hogy a második is olyan rossz lesz. és igazam lett, bár rendes szülésem volt mitől az egész terhesség alatt rettegtem, de most hat hét után el mondhatom csodás érzés volt, és nem haltam bele, de azért 3. babát nem szülnék.
Én még most is félek,bár már a harmadik babónkat várjuk:) Mivel az elsővel 36 órát vajudtam borzasztóan éltem a következőtől.Szerencse 2 óra alatt meglett,viszont most megint pánikolok mert a fájdalmat nagyon nehezen viselem.Remélem ő is könnyen kibujik:)
40+4hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!