Más is járt így? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
37. hetes km vagyok, a fogadott dokim segítőkészen válaszol a kérdéseimre, a szülést is átbeszéltük, mindig kedves, de már 3 hónapja nem vizsgált meg.
Igaz az utolsó kenetvételt a napokban megcsinálta, de nem végzett méhszájvizsgálatot, és azt sem nézte, hogy fekszik a babám stb.
Nem tudom mit csináljak, kérjem tőle ezt én? Arra gondolok, hogy ha gondom lenne úgyis megnézné, eddig minden leletem negatív volt, a terhességem is problémamentes, nem akarom, hogy esetleg hülyének nézzen, nyilván tudja, hogy mit csinál.
Csak közben meg látom, hogy más írja, hogy az ő dokija meg havonta vizsgálja...
7hetesen voltam először dokinál aki megállapította h terhes vagyok.Akkor csinált rákszűrést is,és ennyi.
Utána mindig egy dokihoz jártam de sima Sztk-ba,ő tudott rólam mindent,mindig minden rendben volt,sosem volt problémám.Nem tudom mikor de már a végefelé megkérdeztem h mégis nem kéne megvizsgálnia,merthogy én is olvasom h másokat meg havonta...és azt felelte h inkább nem piszkál,nehogy ebből legyen baj,és h a probléma mentes terhességeknél nem vizsgál.
Magzatvíz vizsgálatot is a 40. héttől kéne csinálni,de nekem még akkor sem volt semmi. A 41dik hét végén mikor befeküdtem akkor néztek először méhszájat,meg magzatvizet,majd két nap múlva mégegyszer-de akkor már mentem szülni mert belekakilt a vízbe.
Összesen a magzatvízvétellel együtt 5 vizsgálatom volt a 9hónap alatt!
ÉS minden rendben volt.Gondolom ha problémás terhességem van akkor többször vizsgálnak.
Szóval örülj h nem piszkálnak annyiszor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!