Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kíváncsi vagyok a véleményetek...

Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Mikor várható a babucim?

Figyelt kérdés

Tudom ezt nem lehet igazán megmondani, de kíváncsi vagyok mi a véleményetek. Ápr. 7-én volt utoljára mensim, és ovu tesztet csináltam, miszerint pont középidőben (ápr.19-20) volt pé-m. A ciklusaim mindig pontosak és 28 naposak voltak, a szülésznő is azt mondta, hogy akkor a kiírt időpontkor fog szerinte születni (jan 11.). Cg:1111, nyákdugóm már eltávozott kedden, azóta ilyen kocsonyás krémes folyásom van,amiben vannak kis vércsíkok is. A doki mondja, hogy szépen érik a méhszáj. Göcsölgetések és keményedések néha vannak, főleg hajnalokba.

Szerintetek?

39+4 pocis

2009. jan. 9. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nagyon valószínű, hogy 10-11én, szóval éjjel kezdesz bele a közös táncotokba, a vajúdással...

Bár lehet már ma éjjel riasztod a párod, SZÜLÜNK felkiáltással...

Kitartást erre a pár .... majd elválik mire:)

Szép, és Könnyű szülést

2009. jan. 9. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hétvégére anya leszel :D :D

Drukk!

2009. jan. 9. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sztem is már akármikor jöhet!

Könnyű szülést kivánok.

2009. jan. 9. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi Csajok!!! Bízom benne, hogy már ott vagyunk az út végén:) Majd még írok, ha már hazajöttünk a kórházból;)
2009. jan. 9. 17:31
 5/6 anonim válasza:
Egészséges kisbabát és nehézségi nélküli szülést kívánok neked:)
2010. jan. 12. 14:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Már túl vagyok rajt... Ma ünnepeltük kislányom 1. szülinapját :-))
2010. jan. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!