Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy borotválnak le szülés előtt?

Hogy borotválnak le szülés előtt?

Figyelt kérdés

Habbal, vagy csak úgy szárazon? Úgy tervezem, hogy itthon megoldom, csak felvetődött bennem, hogy történik ez a gyakorlatban? Mekkora "borosta" az elfogadható?

Bocs, ha hülyén hangzik a kérdésem.

2009. nov. 21. 17:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
hát, azért irigylem a 10.49-est, hogy csak úgy beugrik a kádba szülés előtt és lehúzza! Én 30 hetesen alig birom már borotválni a lábamat, pedig kicsi a pocim, de semmit nem látok már tőle. Ami eddig 30 perc volt, mostmár egy egész óra, és folyton megállok pihenni, mert ki vagyok fulladva. Mióta nem látom magam alul, nem szedtem le, de ma este tükörrel nekimegyek. Ha a férjem csinálná, halálra röhögnénk magunkat közben, de a kórházban sem szívesen hagynám, mert a bal szeméremajkam mellett van egy ari szexepilem, egy anyajegy, és nem szívesen akarnám, hogy belevágjanak.
2009. nov. 22. 13:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát nekem sem egyszerű egyébként, mindig elhagyom valahol.
2009. nov. 22. 14:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem írtam még 28 hetesek múltunk.
2009. nov. 22. 14:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes lenne utánajárnod, hogy abban a kórházban ahol te szülsz, hogyan csinálják, mivel eléggé eltérő a gyakorlat kórházanként.

Az első gyerekemnél engem is szárazon borotváltak, a második másik kórházban volt, a szülésznő valamilyen szappanos-habos szivaccsal bepacsmagolt és pillanatok alatt leszedte. Most a harmadikat ismét ott szülöm és ugyanígy fogják csinálni. Mindenkivel így tesznek.

Én csupán arra ügyelek itthon, hogy az elektromos bikiniformázómmal úgy lehúzzam, hogy csak max fél centis legyen rajta a szőr. Bűvészkedni ekkora pocakkal nem fogok, de azzal, hogy nem hosszú bozonttal megyek, elősegítem a szülésznőm munkáját.

2009. nov. 22. 16:29
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Nekem csak annyit kérdezett h kell e borotválni.én meg mondtam h nem.Pedig már vagy 4napos lehetett a szőr,de nemvolt gond.Sőt beöntést sem kaptam.

AMúgy én végig tudtam magamnak borotválni.Eszembe se jutott h esetleg a párom csinálja meg,végig "leláttam",persze nem teljesen,amit nem láttam csináltam emlékezetből. :)

Sosem vágtam el magam.

Nekem az a fura h más nem tudja leborotválni magának.Persze megértem h nagy a hasa meg ilyesmi.De nekem is óriási volt már a végén,mégis sikerült mindig,és nem is volt nagy kihívás.

2009. nov. 23. 16:10
 16/17 anonim ***** válasza:

13:30-as, szülés előtt borotválós vagyok :)

gondolom ezért kaptam a lepontozást. :( Mennyire haszontalan lehet az a válasz, h. nekem volt rá időm szerencsére.

Én sem láttam már odalent és jöttek a fájások rendesen... ez a "krémezős" borotvám van, amihez nem kell borotvahab, hát csináltam azzal, úgy érzéssel, gondolomra. Aztán meg a férjem megnézte.

2009. nov. 28. 21:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, tudod fel tűnnek időnként az ilyen lepontozós emberkék. :)
2009. nov. 29. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!