Hogy borotválnak le szülés előtt?
Habbal, vagy csak úgy szárazon? Úgy tervezem, hogy itthon megoldom, csak felvetődött bennem, hogy történik ez a gyakorlatban? Mekkora "borosta" az elfogadható?
Bocs, ha hülyén hangzik a kérdésem.
Szerintem érdemes lenne utánajárnod, hogy abban a kórházban ahol te szülsz, hogyan csinálják, mivel eléggé eltérő a gyakorlat kórházanként.
Az első gyerekemnél engem is szárazon borotváltak, a második másik kórházban volt, a szülésznő valamilyen szappanos-habos szivaccsal bepacsmagolt és pillanatok alatt leszedte. Most a harmadikat ismét ott szülöm és ugyanígy fogják csinálni. Mindenkivel így tesznek.
Én csupán arra ügyelek itthon, hogy az elektromos bikiniformázómmal úgy lehúzzam, hogy csak max fél centis legyen rajta a szőr. Bűvészkedni ekkora pocakkal nem fogok, de azzal, hogy nem hosszú bozonttal megyek, elősegítem a szülésznőm munkáját.
Nekem csak annyit kérdezett h kell e borotválni.én meg mondtam h nem.Pedig már vagy 4napos lehetett a szőr,de nemvolt gond.Sőt beöntést sem kaptam.
AMúgy én végig tudtam magamnak borotválni.Eszembe se jutott h esetleg a párom csinálja meg,végig "leláttam",persze nem teljesen,amit nem láttam csináltam emlékezetből. :)
Sosem vágtam el magam.
Nekem az a fura h más nem tudja leborotválni magának.Persze megértem h nagy a hasa meg ilyesmi.De nekem is óriási volt már a végén,mégis sikerült mindig,és nem is volt nagy kihívás.
13:30-as, szülés előtt borotválós vagyok :)
gondolom ezért kaptam a lepontozást. :( Mennyire haszontalan lehet az a válasz, h. nekem volt rá időm szerencsére.
Én sem láttam már odalent és jöttek a fájások rendesen... ez a "krémezős" borotvám van, amihez nem kell borotvahab, hát csináltam azzal, úgy érzéssel, gondolomra. Aztán meg a férjem megnézte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!