Hogy borotválnak le szülés előtt?
Habbal, vagy csak úgy szárazon? Úgy tervezem, hogy itthon megoldom, csak felvetődött bennem, hogy történik ez a gyakorlatban? Mekkora "borosta" az elfogadható?
Bocs, ha hülyén hangzik a kérdésem.
1-2-3 mm szőr még nem gond, bár biztos ezt is kórháza válogatja.
Engem borotváltak, de hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy használt-e habot, vagy valamit. Azt biztos, hogy valamivel nedvesítette, nem szárazon borotvált, de se nem láttam oda, se nem az volt a legnagyobb gondom, hogy megnézzem...
Ebben semmi ciki nincs, a szülésznőknek ez dolguk, természtes rutinsággal csinálják. Én nem fogok bohóckodni itton nagy hassal, tükörrel, az biztos. Elsővel sem tettem,másodikkal sem fogom.
Ha férjem leborotvál, le leszek, ha nem borotvál le, nem leszek...
Szia,kicsit benedvesített,aztán úgy borotvált le a szülésznő!Szombat este pesig otthon totál lecsupaszítottam magam,majd egy órán át bohóckodtam a tükörrel,a férjem meg nézte,hogy hol kell még,mert nem merte ő,félt,hogy megvág!
Vasárnap be kellett feküdnöm(túlhordás),kedden hajnalban indult be,és addigra már volt mit borotválnia a szülésznőnek!Csak számomra volt kínos,ők már nagyon rutinosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!