"A test szülés után már soha nem lesz olyan, mint előtte volt" Ez pontosan mit takar?
Figyelt kérdés
Olvastam ezt a mondatot, de ne fejtette ki konkrétan az írója, hogy mire gondol. Megmaradt zsír, átrendeződött arányok, elpuhult test?
Mi az oka, hogy nem lehet ugyanolyan? Edzéssel sem?
2013. nov. 28. 17:35
1/5 anonim válasza:
Aki írta magából indult ki. Lehet ugyanolyan. Ez genetika s munka kérdése. Van akinek más lesz az alakja, a hüvelye, a melle, van akinek ugyanolyan. Én jobb nő lettem testileg.
2/5 anonim válasza:
Én teljesen ugyan olyan vagyok mint terhesség elött,de nekem nagyon jó a genetikàm sosem sportoltam.
3/5 anonim válasza:
Nagyon sok minden megváltozik, és nagyon sok minden megváltozHAT.
Hogy kinél hogyan alakul, az adottság kérdése nagy részben, és egy rész valóban a sport, önfegyelem, ilyesmi.
Mondjuk ha van gátmetszés, repedés vagy szakadás, akkor az tényleg nem lesz ugyanolyan. Az én orvosom mondása:"amit egyszer vágnak", az soha nem lesz ugyanolyan. Gondolom a császár metszésről nem kell leírni, hogy mit jelent...
4/5 anonim válasza:
Hát a csontok átrendeződnek pl medencezájékon, s hiába húzódik össze, nekem pl az első szülés előtti nadrágok akkor sem voltak jók csípőben, amikor súlyra kevesebb voltam. A mellem nagyobb maradt, ami miatt egy számmal nagyobb pólót kellett hordanom, hogy ugyanaddig leérjen, de anatómusok szerint a hüelyi szülés a belső szerveket is árendezi.
5/5 anonim válasza:
A mell állaga pl. edzéssel nem sokat változtatható. Vagy a köldöknél megnyúlt bőr. Terhességi csíkok. Hüvely. Millió dolog lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!