Mikortol kezdodik a vajudas?
ugy ertem az 5percesektol kezdik szamolni az orakat vagy az 1. fajastol?tapasztalatom nincs,1.baba...
38hkm
es mi van abban az esetben ha nem folyt el a viz csak a fajasokat ereztem eleg intenziven es gyakran, viszont egy ido utan elmultak?tegnap ejszaka kezdtem erezni ezeket a tuneteket,kimentem wc-re de annyira fajt a hasam h amikor leultem nem tudtam megmaradni egy helyben...
mindezek elott egyutt voltunk a parommal,nemsokkal ezutan kezdodtek a gorcsok.lehet h csak ez okozta?
Igen lehet azért görcsölsz mert együtt voltatok, de lehet, hogy csak jósló fájás, de az is lehet, hogy ez már a vajúdás. Mérd az időt 2 fájás között, és ha beáll 10 percesre akkor kórház. Az egyik fájás elejétől a másik kezdetéig kell mérni. Nem muszáj elfolynia a magzatvíznek, hogy beinduljon a szülés.
Sok sikert!
Azért majd jelentkezz.
Feleslegesen rágódsz rajta, egyszer csak gondol egyet és megindul kifelé :)
Nekem amikor megindult a szülésem, aznap voltam NST-n és semmi jele nem volt hogy meg akarna születni, és este 11-kor elfolyt a magzatvizem.
Inkább pihenj amíg tudsz, mert később már úgysem fogsz pihenni egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!