Szülés után a kórházi ágyon hogyan vigyáztok a tisztaságra?

Szia!
Ez nem rég az én kérdésem volt....hátha vígasztal egy kicsit.... (remélem sikerül bemásolni....ha mégsem, azért maga a kérdés címe látszik, rá tudsz keresni)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Rohadjon meg az egészségügy! És szégyenkezzen, aki nem enged bugyit húzni! Ez 20 éve nem divat!
Pelcsialátét!

Fú,durva dolgok ezek.EL sem bírtam volna képzelni h rögötn szülés után ne vegyem fel a bugyit.Előre bekészítettem a táskám tetéjbe a bugyit,már benne a betéttel,és mikor a szülés után vittek a szobába,lefeküdtem,bár alig bírtam mozogni az első az volt h felvegyem a bugyit-nehezen de sikerült.És nagyon megkönnyebültem,mert oltári rossz érzés ha csak egy vatta csomó van a lábad között,közben pedig ömlik belőled a vér.Én legalábbis rendesesn fizikai rosszullétet éreztem emiatt.Utána minden jobb volt.
A lepedő pedig,mindig jött a nővér és kérdezte h hozzon e újat,akinek véres lett kapott újat,és hálóinget is akár naponta többször.BÁr én már a második naptól a sajátomban voltam.Az utolsó napokon pedig már melegítő naciban! :)
Na nekem szólt volna valaki h ne vegyek bugyit,vagy nadrágot!!!Azt megnéztem volna.Nem igazán érdekelt.
Az ágyon pedig volt nylon,hogy ne ázzon át a szivacs,majd azon ez a pelenkázóalátét,és azon egy lepedő még keresztben,pont a fenekünk alatt,majd azon mégegy lepedő.Szóval bevolt biztosítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!