Van, akinek tényleg nagyon bevált a bilireszoktató pelus a sz. Tisztaságra szoktatásban? És előrelépést jelentett az ügyben.
Nagyon érdekelnének pozitív tapasztalatok. Én már úgy el vagyok szontyolodva, és hátha ez (is) segíthetne nekünk a szobatisztaságra nevelésben. Köszi.
29hós anyuka
Felesleges. Én vettem nagyon drágán három fajtát is, de egyik sem volt nagy segítség.
Tényleg semmi más nem segít, csak a NYÁR és a pucérfenék! Ha a tavalyi nyarat elmulasztottátok, akkor most ne foglalkozz vele, majd idén nyáron küldd ki pucéran és egy-két nap alatt meglesz az eredmény!
Óh, ez nem jó hír. :(
De elég lesz a nyár erre? Szeptemberben ovi.
Minden nap témán van a bili, de semmi. A pelusát se engedi levenni, h ráüljön/ültethessem. Mi lesz velünk...
Van zenélős bilink,sír tőle.:( Van szűkítő, nem akar ráülni. Voltak csábító ajánlataim neki, de nem.
Mindegy, remélem a nyáron összejön. Motoszkál már bennem a bűntudat, h biztos én vagyok az oka.
A jó példa is tud segíteni. Egy vele egykorú, de már szobatiszta pajtását, ha látja, hogy ráül a bilire, wc-re az motiválhatja.
Bölcsibe nem jár? Ott tudnának segíteni, ha kéred...
De egyébként tényleg messze még a szeptember, a nyáron fix., hogy megoldódik ez a probléma (ha előbb nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!