Hogy segithetek 2,5éves lányomnak a szoba tisztaságra szokásban?
Én megvárnám vele a jövő nyarat, vagy ha ő kezdeményez, lehet előbb is. Ha nem megy még oviba, akkor nem sürgős, különben meg őszre amúgy is megtanulja.
A kistesó felbolygatja a kis lelkét, szülés után meg nehéz ezzel "bíbelődni".
az első válaszoló mellett voksolnék! mivel nagyon fontos ebben a korban hogy a gyermekben ne ébreszünk bűntudatot semmilyen formában, ami a pisi-kakit illeti!! tehát a sírás szerintem nem a legjobb döntés, lehet, hogy működött, működik,csak majd lesz egy nagyon szégyenlős, visszahúzódó felnőtt belőle...
Ajánlom Ranschburg Jenő: Szülők könyvét!!!
Nem azért döntött úgy szerintem mert félős lett azáltal hogy szomorúak voltunk, hanem jobban tetszett neki az a felhajtás amit akkor kapott amikor bilizett.
Bár minden gyerek más, szerintem a sajátját mindenki tudja hogy lehet hatni rá...nekünk sikerült és nincs bepisilés éjszaka sem, bár a legtöbbet a lányom tette neki volt a legnehezebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!