A debreceni Kenézyben az alábbi dokikról tudtok infót?
Figyelt kérdés
Dr.Szomolya Mihály
Dr.Boros Miklós
Dr.Demeter Miklós
(akár tarifa is jöhet,hogy felkészültebb legyek)
A három között vacillálok,de nem tudom melyiket fogadjam majd meg.Szívesen meghallgatok bármi információt.
Köszönöm szépen! :)
2013. nov. 23. 22:47
1/7 anonim válasza:
Dr.Demeter Miklós!!!!!
A legjobb!Nála szültem idén,ő volt a fogadott dokim.
Nagyszerű szakember,nagyon rendes ember,és bármiben számíthattam rá.A szüléskor végig mellettem volt.
Figyelt mindenre,nagyon jól működtünk együtt.
Csak ajánlani tudom őt!!!A legjobb választás!
Árat konkrétan nem mondott,nem pénzéhes orvos.
Mi 80 ezret adtunk neki.
2013. nov. 23. 23:18
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat,természetesen ment a zöld kéz érte!
Mindegyikkel találkoztam már egyébként,ő is szimpatikusnak tűnt,de még csak "kinézet"alapján:)
Várok még tapasztalatokat!
Köszönöm mégegyszer!:)
2013. nov. 23. 23:34
3/7 anonim válasza:
Én Dr. Boros Miklós főorvos úrhoz jártam terhesgondozásra a kórházba. Nagyon ritkán fogadott el pénzt talán 3x adtunk neki. Elment szabira átadott Dr. Demeter Miklósnak ha bármi lenne. Valamiért nála akart megszületni a kisfiúnk!Nagyon jó doki nálam is végig bent volt könnyen szültem sokat segített, minden nap bejött amíg bent voltam. Tesót tervezünk egyből Demeter dokihoz fogok járni!!Csak ajánlom én is!Ja és nem pénzéhes a varratszedéskor (hazajövetel előtt 1 nappal) adtuk oda a pénzt 30 ezret. Nagyon aranyos, jó humorú doki!
2013. nov. 24. 13:16
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok azt elfelejtettem hogy Boros Miklós is nagyon jó sokan szültek az ismerősök közül nála azért jártunk hozzá!
2013. nov. 24. 13:19
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,mentek a zöld tappancsok!!:)
Lehet a két utóbbi közül fogok választani.
Szívesen olvasok még tapasztalatokat!:)
2013. nov. 24. 13:32
6/7 anonim válasza:
en szomolyanal szulettem 22 eve. nem oreg mar nagyon? en ha orvost valasztanek tuti hogy max 50 eves legyen. nrm tudom miert de nem akarnek idosebb dokit.
2013. nov. 24. 16:28
7/7 anonim válasza:
Szomolya még mindig nagyon jó, én nála születtem, és másfél éve találkoztam vele a kislányom születésekor is. Fantasztikus orvos, én csak ajánlani tudom, de mintha úgy tudnám, hogy nem vállal már szüléseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!