Kit NEM ajánlasz a debreceni Kenézyben mint nőgyógyászt?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 14:14
2/6 A kérdező kommentje:
Biztos sokat gondolkodtál mire ezt kitaláltad....:SS..idióta..
2013. okt. 16. 12:55
3/6 anonim válasza:
Nem tudom Szikszai (ha jól írom) főorvos ott van-e még, de őt nagy ívben kerüld el!!! 5 éve, ha rajta múlt volna, ma nem lenne a gyönyörű, egészséges nagy fiam! 12 hetes uh-on nagyon benézett valamit, azt mondta baj van, a méhlepényem nem tudja meddig táplálja a babát. Beutalt a klinikára genetikai uh-ra. Ráadásul mikor vizsgált és én kérdeztem mi a baj, rámförmedt, hogy ne kérdezősködjek. Mondtam neki, hogy egy babát már elvesztettem, ezért akarom tudni, hogy mi van. Nagyon arrogáns volt. A klinikán új uh-ot csináltak, ahol közölték, hogy tökéletes a lepény is, a baba is! Előtte órákig zokogtam a kétségbeeséstől, amikor pedig kiderült, hogy semmi baj, örömben kezdtem el sírni, alig tudtam elmondani a férjemnek, hogy minden rendben!
4/6 anonim válasza:
Ja, azóta a lábam sem tettem be a Kenézybe! Inkább a klinikán szültem, kétszer is. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom,hogy rossz élményed volt:(,de végülis a vége jó volt az a lényeg!!!!
Nem ismerem egyébként az említett dokit,idősebb?
2013. nov. 23. 23:30
6/6 anonim válasza:
Igen, szerencsére jól végződött, de az a néhány óra kétségbeesés nem hiányzott! Egy idős doki, lehet (remélem), hogy már nyugdíjba ment azóta!
Kellemes babavárást kívánok, jó egészséget és könnyű, gyors szülést!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!