Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi ideig faja gát?

Mennyi ideig faja gát?

Figyelt kérdés
Egy hónapja szültem. Felszívódó varratokat kaptam aminek az orvosom kiszedte a javát. Napközben egyáltalán alig érzem estére viszont pokolian fáj. Annyira mint aki pár napja szült. ..ez természetes? Meddig fáj még? Tükörrel amúgy néztem a helyet és seb már nincs csak forradás helye barna csíkkal. .

2013. nov. 23. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Könnyen szültem 1 cm-re vágtak csak gátat 3 öltést kaptam de kb 6 hónapos volt a babám amikor már egyáltalán nem fájt..addig főleg ha jöttek a frontok bele nyillalt!Figyelj arra is hogy ne legyen székrekedésed nekem egyszer beszakadt e miatt és megint fájt kb. 1 hónapig mire összeforrt..Most már minden oké a fiam 15 hónapos tervezzük a tesót!Gondolj arra hogy inkább ez fájjon még egy kicsit mint gátvédelemmel szülni és utána folyton bepisilni!!Jó babázást!!
2013. nov. 23. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek szerint ebben szerencsem van. Szornyu kitolasom volt, babam kezevel a feje mellett elakadt a szulocsatornaban, engem 3 iranyba vagtak plusz tovabbszakadtam, rengeteg varras + oklomnyi verodema a borom alatt, es megis 2 het alatt ugy begyogyult; mintha sosem lett volna.
2013. nov. 24. 10:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Látszani már semmi sem látszik. .de fáj. .Férjem szerint a front okozhatja.HHát lehet igaza van
2013. nov. 24. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!