Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az 5 perces fájásoktól kb...

Az 5 perces fájásoktól kb mennyi idő míg kisimúl a méhszáj?

Figyelt kérdés

Tudom ez egyénenként változó, de első szülőknél 10-12 órát mondanak, abból 30-90perc a 2. szakasz/tolófájás/ és hogyan tevődik össze az első rész?

2008. júl. 10. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagyon változó,mert nekem pl az 5 percesek hamar kb 40 perc alatt átmentek 3percesbe aztán szinte folyamatosan fájt. S jöttek a tolófájások. lényegében az 5 percestől számítva 3/4 óra volt a tolófájások és kint is volt amint elment a magzatvíz.
2008. júl. 10. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs nem 40 hanem 20 perc.
2008. júl. 10. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez sajnos akarmennyi lehet, szulesfelkesziton hallottam, h 1000-bol (nem 100-bol) 2 no villamszulo (viz el, sohajt kettot, es kinn a baba, van ilyen video a neten, ikea-ban rajon a nore a szules, leul a foldre es megszul 2 perc alatt, nagyon durva!!!!) de a tobbiek nem ilyen szerencsesek, elso baba eseteben 10-12 ora altalaban, de persze sokan hamarabb, sokan kesobb szulnek meg.

Szoval eselytelen megtippelni, kinek mennyi lesz.

En lelkileg 10-12 orara keszitem magam, ez az atlag, ha kevesebb lesz, max. orulok :)

30 hetes kismami

2008. júl. 10. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 10 perc alatt lett az 5 perces fájásból 3 perces. Aztán megtorpant a menet, mert utánna nagyon nehezen ( 10 óra múlva) lett meg a babaám. Egy ismerősömnek viszont cirka 2 óra alatt meglett a baba, barátnőm pedig még a kórházba is alig ért be. Tehát tényleg nagyon változó, és ezt előre nem lehet tudni.
2008. júl. 10. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Változó.Én 5 percesekkel mentem be a kórházba,és még attól 20 óára született meg a lányom.Az egész 38 óra volt.
2008. júl. 10. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
4.30 körül kezdődött 20 perces fájásokkal amik inkább mensi szerű görcsök vak.10 perces fájásokkal indultam este fél 8-kor mire a kórházba értünk 8-ra már 5 percesek voltak 10-re már 3 perces / ezek már fájtak rendesen/, majd 11 körül már 2 illetve 1 perces. Éjfél előtt burkot repesztetek , utána 4 tolófájásra 0.25-kor meg volt a kislányom. Második szülésem volt, az első is 7 óra alatt lezajlott.
2008. júl. 10. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!