Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Terhességi problémák, mitől...

Vivike22 kérdése:

Terhességi problémák, mitől vannak? Mi válthatja ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon elkeseredett vagyok így gondoltam írok itt hátha valaki tud valóban jó tanácsot adni. 17 éves koromban nem tervezetten, de teherbe estem úgy döntöttünk az akkori párommal ha már a pocimba van a baba mindenképp megtartjuk. Sajnos 13 hetes volt a baba mikor alhasi fájdalom vérzés jelentkezett és vetélés. Még aznap bent is fogtak a kórházba másnap megműtöttek. Sok év próbálkozás után végre megint teherbe estem. Rengeteg komplikáció 13 hetesen a rémálmom ismétlődött vérzés görcs kórház , szerencsére 2 hét után haza mehettem pocimba a kincsemmel. 16dik hét es 24 dik hét kórház ismét 2-2 hét, úgy ítélték meg a baba szíve, mája nem jó választás elé kerültem egy baba aki nem egészséges vagy terhesség megszakítás????? Mondanom sem kell mit éreztem, de megtartottam és reménykedtem! 34 hét ismét komplikáció itt már annyira el voltam keseredve a sok beavatkozástól hogy jobb szerettem volna meghalni! A baba májműködése leállt a súlya nem éri el a 1.5 kg:(:( majd rengeteg infuzio és ki tudja mèg mik ismét minden rendbe, de a kórházból már nem mehettünk haza! 41 hét 6 nap 19 óra fájások jöttek ........ Magzatviz nézés szennyezett zöld Kaksi víz, tervezett császárom ellenére 23 óra vajúdás után bevittek a műtőben ugyanis valahonnan előkerült az orvosom és megműtöttek. Egészséges kislányom született 2 kg és 44 cm, mivel a 23 órás várakozás a kakiis magzatvizbe meghozta gyümölcsét egy fertőzést 2 hét intenzív kezelés után lekerültünk saját szobankba. Sajnos betegeknek beteges, de szerencsere mind a szíve mind a mája rendbe van. Kislányomat időközben egyedül nevelem mert az apuka mikor 4 hónapos terhes voltam tovább állt. Nagyon szeretnék neki kistestvérét még ennek ellenére is. 2 hónappal ezelőtt iker terhességem nagy öröm volt mind nekem mind a páromnak aki a lányomat sajátjának tudja. 13 hetes terhességem ismét vetélés mind a két baba elment :(:( miért van ez mi történik 13 hetesen ? Az orvosok úgy ítélik meg egészséges vagyok akkor miért van ez? Mások míg én küzdök azért hogy babám lehessen röhögve ülnek abortuszra várva sőt egy kedves 15 év körüli kislány még azt is kijelentette gondolom anyukája lehetett majd ő megszüli a babát és oda adja azoknak akiknek nem lehet. Fel tudtam volna pofozni.

2013. nov. 21. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Laikusként én azt tudom mondani, talán akkor adódik nálad a probléma amikor a méhlepény átveszi a sárgatest hormontermelési szerepét. Ez datálódik a 12-14. hét környékére. Lehet itt van vmi probléma nálad...
2013. nov. 21. 09:54
 2/8 Julie S ***** válasza:
Pajzsmiriggyel vizsgáltak már? Inzulinrezisztencia, gluténérzékenység? Menj el több orvoshoz is, mert nem mindenki elég alapos. Hiába ítélnek egészségesnek, biztosan nem vagy rendben, ha nem maradnak meg a babáid. Ne add fel! Sajnos neked kell kibulizni, hogy kiderítsék mi a gond.
2013. nov. 21. 10:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Igen voltak ilyen vizsgalataim meg még vagy 1000 másik, de nem szeretném mind leírni, mert rámenne vagy fél órám, több orvos is vizsgált még Svájcba is kimentem, de minden a legnagyobb rendbe van. De akkor mi lehet a gond? Soha nem dohányoztam, alkoholt se iszom meg alkalom adtán se drogokról nem is beszélve nálam semmi ilyen szóba se jöhet, de még a kávé sem. A családom történetet nem ismerem ott volt e valami gond bar nem hinnem mert a kedves jó édesanyám velem együtt 9 gyereket dobott el magától. A progeszteron szint azaz sárga test hormon szintem nagyon alacsony ennyit állapítottak meg.
2013. nov. 21. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor azt kellene pótolni - legalábbis terhesség alatt mindenképpen, de lehet, hogy egyébként sem. Ezzel kapcsolatban a nőgyógyászod mit nyilatkozott?

Egyébként - bár ez a legkevésbé sem tudományos álláspont, csupán az én véleményem - vannak olyanok, akik rengeteget szenvednek a gyerekeikért, azért, hogy egyáltalán megfoganjanak, aztán azért, hogy végighordják a terhességet, hogy egészséges legyen a babájuk. Ezeknek az anyáknak a zöme soha egy szál cigit nem szívott el, vagy ha igen, azt is évekkel a terhesség gondolata előtt, nem isznak, nem felelőtlenek, mégis, mindig próbára teszi az élet őket. Én is ezt a tábort gyarapítom, harmadik babámat várom, igaz, könnyen teherbe estem, de ezt leszámítva egyik terhességem sem volt egyszerű, a mostani különösen nem az. Ha tömören akarok fogalmazni, akkor csak annyit írok, hogy az élet megcincált rendesen. Hidd el, átérzem, ami Veled történt, de csak annyit tudok mondani, hogy bízni kell abban, hogy rendeződni fognak a dolgok (először is a progeszteronos dolognak kellene utánajárni), és egy újabb terhesség esetén, bármilyen nehéz is, hinni kell abban, hogy minden rendben lesz!!!

Sok-sok erőt, kitartást kívánok Neked!

2013. nov. 21. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
A dokim a 7. héten icipici halvány barnázásra Utrogestant írt fel, hogy nehogy baj legyen és a lelkemre kötötte, ha jön a tesó, emlékeztessem rá. Ezt lehet szájon is szedni, de nekem a kúpot kellett használnom, ami helyileg hat és nem terheli a májat. 16 hónapos a fiam. Válts dokit, én úgy választottam orvost, hogyha a terhesség alatt probléma van a legjobb kezekben legyek, ezért lett az orvosom a terhespatológia vezetője, ő találkozik a legtöbb problémás esettel.....
2013. nov. 21. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Most biztos sokan le fognak pontozni, de kineziológushoz kellene szerintem elmenjél. Nem orvosi, fizikai alapon lehet szerintem a problémád, hanem lelki és ezen tudna egy kineziológus segíteni.

Ha már mindent próbáltál, talán ez is belefér. Legalább egy próbát megér. Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem lehet összefüggés a között, hogy anyukád 9 gyermeket dobott el magától, illetve, hogy neked nem lehet. Ez az elhagyott érzés lehet okozott benned egy lelki blokkot (amivel talán tisztában sem vagy), amit fel kellene oldani.

Próbáld meg, hátha. :)

Egy barátnőm járt így...

2013. nov. 21. 14:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, megjegyzést. Az utolsó hozzászólónak szeretném mondani köszönöm ezt az új tanácsot ígérem megpróbálom , bár nem hinnem hogy ez lenne a háttérbe, de ki tudja ! Vannak lány testvéreim nekik minden símán ment, van egy hugom anyáról mi édes testvérek vagyunk a többiekkel nem neki is az első baba 13 hetes vetélés, most van egy kisfia és ikreket vár 33 hetes.
2013. nov. 22. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy őt ugyan úgy érintette a dolog, mint téged. Nem vagyunk egyformák. Ha mégis megpróbálod, kérlek írj majd, hogy volt-e értelme vagy sem. Nagyon kíváncsi vagyok és szurkolok Neked, hogy sikerrel járj!!!! :)
2013. nov. 23. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!