Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadik héten fordult be a...

Hányadik héten fordult be a babátok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 21:10
1 2
 11/16 balkalolka ***** válasza:
az én babám már az első héten befordult amikor megtudta hogy mással kavarok, el is váltak útjaink ahogy kell
2013. nov. 24. 07:47
 12/16 anonim ***** válasza:
A lányom 29. héten már fejvégű volt. Viszont az unokahúgom csak akkor fordult meg, amikor "meghallotta" a szülőszobán, hogy ebből lassan császár lesz és 15 perc múlva kint volt :D
2013. nov. 24. 09:04
 13/16 anonim válasza:
A lányom elsö ultrahangtol kezdve fejvégü volt ..Most a fiamat varom ö a 20.héten fordult be és edig ugy is maradt.. 35hetes
2013. nov. 24. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Kicsit off, de mégis ti honnan tudjátok, hogy mikor fordult be a babátok?

Nekem mindkét terhességemet szétultrahangozták, más-más miatt és rengeteget forogtak még a 30 héten túl is.

Amikor kérdeztem az elsőnél a dokitól, ő nevetett, hogy az uh csak pillanatnyi állapot, már fél óra múlva sem biztos, hogy ott van.

Szóval akinek csak az előírt uh-i vannak mégis honnan tudja, hogy úgy is maradt a babája és nem forgott 2 uh időpontja közt?

A másodikom még bent van, az elmúlt 2 hétben 3 uh-n voltam az elsőn és utolsón fejvégű, a középsőn medencevégű volt. Ha a középsőre nem mentem volna el, simán azt hihetném, hogy végig úgy volt. 8. hónapban vagyok és nagyobb is a baba, én mégse éreztem semmi extrát...

2013. nov. 25. 11:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Hova fordul "be"?A konyhára?Rágyujtani egy pipára.
2013. nov. 27. 08:21
 16/16 anonim ***** válasza:
onnan tudtam hogy fejvégű mert ha csuklott amit sokat tett akkor ott lenn éreztem a rángást amit a csuklás okozott :-)))
2013. nov. 27. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!